Γκίγκς έως το 2013

Αντέχει ακόμα ο Ράιαν Γκιγκς! Ο Ουαλός "σούπερμαν" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένος να παραμείνει άλλον έναν χρόνο σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο και να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Αντέχει ακόμα ο Ράιαν Γκιγκς! Ο Ουαλός “σούπερμαν” της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένος να παραμείνει άλλον έναν χρόνο σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο και να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

«Ναι, αυτή είναι η πρόθεσή μου. Σύντομα θα βάλουμε τα πράγματα κάτω και θα δούμε τι θέλουμε, αλλά προς το παρόν νιώθω πολύ καλά και θέλω να συνεχίσω» δήλωσε ο “Γκίγκσι” που έκανε ντεμπούτο τον Μάρτιο του 1991 με τη Γιουνάιτεντ. Από τότε έχει συμπληρώσει 897 επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, τους περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο στην ιστορία των “κόκκινων διαβόλων”.

Ο Σερ Αλέξ Φέργκιουσον υποδέχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση τις δηλώσεις του Γκιγκς. «Δεν υπάρχει σημαντική πτώση στον τρόπο παιχνιδιού του, άρα από αυτήν την άποψη γιατί να μην μείνει για ακόμα ένα χρόνο;» αναρωτιέται ο μόνος άνθρωπος που βρίσκεται στη Γιουνάιτεντ περισσότερα χρόνια από τον Γκιγκς! Το Νοέμβριο του 1986 ανέλαβε ο “Φέργκι” και ακριβώς έναν χρόνο αργότερα πήγε ο ίδιος στο σπίτι του 14χρονου -τότε- Ράιαν, για να του προτείνει να ενταχθεί στους “κόκκινους διαβόλους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.