Το ντέρμπι Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν στα κανάλια Novasports!

Δείτε live το γαλλικό ντέρμπι και άλλους 10 αγώνες για το γαλλικό, ολλανδικό και πορτογαλικό πρωτάθλημα, το τετραήμερο 26-29 Φεβρουαρίου.

Δείτε live το γαλλικό ντέρμπι και άλλους 10 αγώνες για το γαλλικό, ολλανδικό και πορτογαλικό πρωτάθλημα, το τετραήμερο 26-29 Φεβρουαρίου.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports το τετραήμερο Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου – Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το γαλλικό ντέρμπι Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς κι άλλους 10 αγώνες για τα πρωταθλήματα του Championnat (https://www.youtube.com/watch?v=0X_POiwKHX4), της Primeira Liga (https://www.youtube.com/watch?v=OA3SSKim8zc) και της Eredivisie.
 
Για το γαλλικό πρωτάθλημα Championnat και την 28η αγωνιστική θα προβληθούν τέσσερις αγώνες. Η αρχή είναι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 21:30 με τον αγώνα Νις – Μπαστιά που θα προβληθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Στην προσπάθειά της να διατηρηθεί στην τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, η Νις θέλει πάση θυσία τη νίκη επί της Μπαστιά στην Κυανή Ακτή.  Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 18:00 το Novasports 4 θα δείξει τον αγώνα Μονπελιέ – Λιλ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Αμφότερες οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από δύο σερί επιτυχίες έχοντας πετύχει πέντε γκολ. Οι Λιλουά από την πλευρά τους, διατηρούν το αήττητο εδώ και πέντε αγωνιστικές. Στις 21:00 θα ακολουθήσει στο Novasports 4 η αναμέτρηση Ρεμς – Μπορντό σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Η Ρεμς παλεύει για την παραμονή της στο Championnat και θέλει οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς απέναντι στην Μπορντό. Οι φιλοξενούμενοι δεν αισθάνονται άνετα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Νις. Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 22:00 το Novasports 3 θα καλύψει το ντέρμπι Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. H Παρί είναι πρωτοπόρος και αήττητη με 23 νίκες σε 27 ματς. Η Λιόν βρίσκεται στην 5η θέση με 11 νίκες αλλά μόλις 3 στα τελευταία 7 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. 

Το πορτογαλικό πρωτάθλημα της Primeira Liga συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν τέσσερις αναμετρήσεις. Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 22:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD τον αγώνα Νασιονάλ – Πάσος Φερέιρα σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου. Η Νασιονάλ είναι στην 15η θέση, μόλις 3 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, διαθέτοντας την 6η χειρότερη επίθεση και την 7η χειρότερη άμυνα. Η Πάσος είναι στην 8η θέση μόλις 3 βαθμούς πίσω από την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 22:45 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα μεταδώσουν τον αγώνα Εστορίλ – Σετούμπαλ σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Σε 20 αγώνες για την Primeira Liga στην έδρα της Εστορίλ, οι γηπεδούχοι έχουν 12 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Στην περυσινή σεζόν (16/12/2014) οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 1-0. Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 21:15 θα μεταδοθεί από το Novasports 4 ο αγώνας Μπελενένσες – Πόρτο σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου. 
Οι γηπεδούχοι μετράνε τις τελευταίες 4 αγωνιστικές δύο εντός έδρας ήττες αλλά και δύο εκτός έδρας νίκες. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ανατροπή και τελική νίκη με 3-2 απέναντι στη Μορεϊρένσε.  Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στις 22:00 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Γκιμαράες – Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. H Γκιμαράες είναι αήττητη τις τελευταίες 8 αγωνιστικές και βρίσκεται πολύ κοντά στην 5η θέση του πρωταθλήματος που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Απέναντι της η πρωτοπόρος Σπόρτινγκ αναζητώντας μια ακόμη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Για την 25η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος της Eredivisie το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 20:45 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα μεταδώσουν το παιχνίδι Αϊντχόφεν – Ντεν Χάαγκ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Η πρωτοπόρος Αϊντχόφεν υποδέχεται την εξαιρετικά επικίνδυνη εκτός έδρας Ντεν Χάαγκ. Οι γηπεδούχοι, που έχουν έναν βαθμό, διαφορά από τον 2ο Αγιαξ, είναι αήττητοι 18 ματς ενώ τρέχουν νικηφόρο σερί 8 αγώνων. Την ίδια ώρα η Ντεν Χάαγκ μακριά από το γήπεδό της μετρά στα τελευταία 5 παιχνίδια της 4 νίκες και 1 ήττα. Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 15:30 το Novasports 6 θα προβάλλει τον αγώνα Ουτρέχτη – Φέγενορντ σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα. Οι γηπεδούχοι έχουν 2 νίκες στα τελευταία 4 ματς ενώ οι φιλοξενούμενοι που παραπαίουν, είναι χωρίς τρίποντο για 9 αγώνες. Στις 17:45 θα ακολουθήσει επίσης στο Novasports 6 ο αγώνας Άγιαξ – Άλκμααρ σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη. Η Άλκμααρ διανύει εξαιρετική περίοδο καθώς μετρά 7 διαδοχικές νίκες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στα δύο πρόσφατα ματς η Άλκμααρ σκόραρε 10 φορές (6-3 Χέρακλες, 4-1 Γκρόνινγκεν). Αήττητος για 8 αγώνες ο Άγιαξ, τελευταία απώλεια στις 13 Δεκεμβρίου από την Ουτρέχτη (1-0).

Οι αγώνες Αϊντχόφεν – Ντεν Χάαγκ, Νασιονάλ – Πάσος Φερέιρα, Εστορίλ – Σετούμπαλ, Γκιμαράες – Σπόρτινγκ, Ουτρέχτη – Φέγενορντ, Άγιαξ – Άλκμααρ, θα μεταδοθούν ζωντανά και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV) και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές Forthnet/Nova. Επίσης οι παραπάνω αναμετρήσεις μαζί με τους αγώνες, Νις – Μπαστιά, Μονπελιέ – Λιλ, Ρεμς – Μπορντό, Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν, θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα, όλα τα γκολ και τα στιγμιότυπα από τα ξένα πρωταθλήματα στα παρακάτω links:
Eredivisie Ολλανδίας στο www.novasports.gr/Eredivisie25 και στο www.novasports.gr/WebTV-Eredivisie 
Ligue 1 Γαλλίας στο www.novasports.gr/Ligue1-28 και στο www.novasports.gr/WebTV-Ligue1
Primeira Liga Πορτογαλίας www.novasports.gr/PrimeiraLiga24 και στο www.novasports.gr/WebTV-PrimeiraLiga

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.