Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τί δήλωσαν Ζεσουάλδο Φερέιρα και Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός...

Δείτε τί δήλωσαν Ζεσουάλδο Φερέιρα και Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός…

Ζεσουάλδο Φερέιρα:

«Έλεγα ότι αυτή την περίοδο ήταν δύσκολο να παίζουμε με ελάχιστο χρόνο για ανασύνταξη και χωρίς προπόνηση. Όμως η ομάδα ανέβασε την απόδοση σταδιακά, κερδίζαμε με την τακτική, με την ψυχολογία και είναι λογικό να παρουσιάζεται καλύτερη. Σήμερα είχε μεγαλύτερη ηρεμία στο ματς και βεβαίως, όσον αφορά τα γκολ, μπορώ να πω ότι σιγά-σιγά, βρίσκουμε το εύκολο γκολ.Στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να πούμε ότι θα παραμείνουν έτσι τα πράγματα. Πολλά συμβαίνουν που δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε και ότι προσπαθείς να πετύχεις, δεν συμβαίνει. Θεωρώ όμως ότι με τη βοήθεια του χρόνου και με περισσότεροη προπόνηση, και με την επιστροφή των τραυματιών, θα συνεχίσουμε με νίκες και με καλές εμφανίσεις».

Για το αν η ταυτόχρονη παρουσία Κατσουράνη, Βιτόλο, Σιμάο, κάνει πιο παραγωγική την ομάδα: «Δεν θεωρώ ότι είναι πιο παραγωγική, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις η ομάδα είνα πιο σίγουρη. Ο Κατσουράνης είναι ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής, έξυπνος, με τακτική αίσθηση, κίνδυνος για τον αντίπαλο, έχοντας σκοράρει και δημιουργήσει ευκαιρίες. Η παρουσία του στην άμυνα δίνει σιγουριά. Ο Βιτόλο δίνει ενέργεια και τρέξιμο στην ομάδα, μας προσφέρει σιγουριά στην άμυνα».

Για το αν είναι σίγουρος για την κατάκτηση του τίτλου: «Όχι, εάν περιμένατε να έλεγα κάτι τέτοιο, δεν θα το έλεγα ποτέ. Διότι καταλαβαίνω ότι στην Ελλάδα και η ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν μου επιτρέπει να κάνω λόγο για τίτλο, να εγγυηθώ για αυτό. Σε ένα πρωτάθλημα που έχουμε δύσκολους αγώνες μπροστά μας και με εκτός έδρας παιχνίδια, δεν θεωρώ ότι ο τίτλος έχει κριθεί. Εμείς επιθυμούμε να κρατήσουμε τη διαφορά και να την αυξήσουμε. Για αυτό θα συνεχίσουμε τη δουλειά, ώστε αυτό να γίνει εφικτό.Επίσης, όταν υπάρχουν δύο βασικοί αντίπαλοι, οι οποίοι διεκδικούν τον τίτλο, σε καμία χώρα δεν μπορείς να πεις ότι κρίνεται το πρωτάθλημα τόσο νωρίς. Ακόμα και με μία διαφορά 5 βαθμών, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Εμείς σεβόμαστε όλες τις ομάδες, σεβόμαστε τον μεγάλο αντίπαλο μας και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να είμαστε στο τέλος οι νικητές».

Για τα δύο γκολ του Τοτσέ: «Ο Τοτσέ είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να τελειώσει εύκολα τις φάσεις. Δουλεύει πολύ στο γήπεδο και μάχεται. Είναι διαφορετικός από τον Κουίνσι, τον Ζέκα, τον Λέτο, τον Κλέιτον. Κάνει άλλα πράγματα. Ήταν τραυματίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως είναι άψογος επαγγελματίας, καλός χαρακτήρας και δουλεύει σκληρά για το καλό της ομάδας».

Γιώργος Παράσχος:

«Σήμερα δεν μπορέσαμε να δείξουμε το καλό πρόσωπο των εκτός έδρας παιχνιδιών», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Παράσχου. «Δεχθήκαμε μία βαριά ήττα», συμπλήρωσε ο προπονητής των ηττημένων και επεσήμανε: «Θέλαμε να μην δεχθούμε γκολ στο πρώτο μέρος, όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να το πετύχει σε μία στημένη φάση, μέχρι εκείνο το σημείο στεκόμασταν καλά και αν βάζαμε το γκολ με τον Βασιλείου ίσως να άλλαζαν τα πράγματα».

Ο Παράσχος, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Υποστήριξε πως στο ματς απονεμήθηκε δικαιοσύνη, αν τέλος πάντων υπάρχει τέτοια στο ποδόσφαιρο. «Ο Παναθηναϊκός κέρδισε απόλυτα δίκαια, ήταν καλός με απλότητα στο παιχνίδι του», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Χάσαμε τη συνοχή μας ως ομάδα με τις αλλαγές. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από εδώ και πέρα, αλλά το να το λέμε από το να κάνουμε είναι διαφορετικό γιατί έχουμε λίγους παίκτες. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του και να συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.