Ζωντανός με μεγάλο «διπλό» ο Πανελευσινιακός

Με το εμφατικό 4-1 πέρασε από την Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή ο Πανελευσινιακός και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής στη Football League.

Με το εμφατικό 4-1 πέρασε από την Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή ο Πανελευσινιακός και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής στη Football League. 

Στο ματς που ολοκλήρωσε την 21η αγωνιστική, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά με δύο τέρματα χάρη στους Βάιτζερ (12’) και Γιαννιτσάνη (19’) με τον Τρίγκα να μειώνει σε 1-2 για την Παναχαϊκή στο 42’. 

Ο Πανελευσινιακός χρειάστηκε από εκεί και πέρα ένα τρίλεπτο για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, αφού με τους Γιαννιτσάνη (73’) και Κυζιρίδη (76’) έγραψε το τελικό 1-4 κι ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λαμπρόπουλου στο 81’.

Η ομάδα της Ελευσίνας ανέβηκε έτσι στους 17 βαθμούς, παραμένει ουραγός αλλά είναι ζήτημα χρόνου να προσπεράσει τους Ολυμπιακό Βόλου και Εργοτέλη (19β), στοχεύοντας πλέον την Παναχαϊκή και τον Αγροτικό Αστέρα που μετρούν από 20 πόντους έκαστος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.