Δυσαρέσκεια στην Βουλιαγμένη για τις κλήσεις στην Εθνική

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης με ανακοίνωση του δηλώνει την δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας πόλο Θοδωρής Βλάχος κάλεσε μόνο τρείς παίκτες της ομάδας, ενώ κάνει επίθεση και στην ΚΟΕ.
Φώτης Χαντζής
22/12/2017 • 23:42
ΑΟ Βουλιαγμένης
  • shares
Ο ΝΟ Βουλιαγμένης με ανακοίνωση του δηλώνει την δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας πόλο Θοδωρής Βλάχος  κάλεσε μόνο τρείς παίκτες της ομάδας, ενώ κάνει επίθεση και στην ΚΟΕ.

Η Εθνική μας ξεκινάει στις 26/12 κοινή προετοιμασία με την Ισπανία, με τον Βλάχο να καλεί δέκα παίκτες του Ολυμπιακού έναντι τριών της Βουλιαγμένης, κάτι που δεν φέρνει σε απόλυτη συμφωνία τους ανθρώπους του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της Βουλιαγμένης αναφέρει:
 
«Μετά λύπης μας παρατηρήσαμε για πολλοστή φορά, ότι στις κλήσεις της Εθνικής Ομάδας για την κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη της Ισπανίας, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής συμπεριέλαβε αθλητές με ελάχιστη συμμετοχή στην ομάδα τους. Πρόκειται για τη συνέχιση της τακτικής που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, να προωθούνται αθλητές συγκεκριμένης ομάδας με την οποία, ουσιαστικά, έχει δημιουργηθεί "αποκλειστική συνεργασία".
 
Η τακτική αυτή αδικεί κατάφωρα, τόσο τους αθλητές μας που καταβάλλουν σκληρή προσπάθεια και απαιτούν -αν μη τι άλλο- αξιοκρατία, όσο και το ιστορικό σωματείο μας, που επί δεκαετίες τροφοδοτεί τις Εθνικές Ομάδες όλων των κατηγοριών και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στις μεγάλες επιτυχίες τους.
 
Θα πρέπει επιτέλους η Ομοσπονδία να μας απαντήσει τι σκοπό έχει για την Εθνική Ομάδας της χώρας μας: να είναι ένα πραγματικά ανταγωνιστικό σύνολο που δίνει ευκαιρίες σε αθλητές με πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους, να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι μέλη του, ή απλά να λειτουργεί ως παραμάγαζο συγκεκριμένου συλλόγου.
 
Πρέπει η Ομοσπονδία να μας απαντήσει ως πότε ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας θα συνεχίζει να βρίσκεται και στον πάγκο του σωματείου από το οποίο καλεί την πλειοψηφία των αθλητών του αντιπροσωπευτικοί μας συγκροτήματος, ενώ ταυτόχρονα δεν έχει καμία επικοινωνία και συνεργασία με τους προπονητές των υπόλοιπων ομάδων, ούτε παρακολουθεί τους αγώνες της Α1 λόγω των υποχρεώσεών του με την ομάδα του».Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2018 • 08:00

10/10/2018 • 10:36