Τους … «πρόδωσε» ο Λίνο

Πέπλο μυστηρίου, όπως είναι φυσιολογικό, καλύπτει - και - τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ για το καθαρά αγωνιστικό μέρος στο εξής. Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου των κ.κ. Βρύζα - Κωνσταντινίδη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων πως έχουν ήδη γίνει συζητήσεις για ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι, δίχως όμως ν' αποκαλύψουν ονόματα για ευνόητους λόγους.

Πέπλο μυστηρίου, όπως είναι φυσιολογικό, καλύπτει – και – τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ για το καθαρά αγωνιστικό μέρος στο εξής. Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου των κ.κ. Βρύζα – Κωνσταντινίδη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων πως έχουν ήδη γίνει συζητήσεις για ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι, δίχως όμως ν’ αποκαλύψουν ονόματα για ευνόητους λόγους.

Ωστόσο, ένας από αυτούς φέρεται να είναι ο Αλβες Λίνο. Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου σε βραζιλιανική ιστοσελίδα «globoesporte.globo.com» οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν μια πρώτη συζήτηση με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του, εξετάζοντας το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του για δυο – ακόμη – σεζόν.

«Τους είπα, πως αυτή τη χρονική στιγμή θέλω να συγκεντρωθώ στους αγώνες», υποστηρίζει πως ήταν η απάντησή του, αλλά στη συνέχεια αποκάλυψε πως: «Αν ερχόταν μια πρόταση από τη Βραζιλία, με καλές απολαβές και σε συνδυασμό με την άνοδο της ποιότητάς του, θα ήθελα να αγωνιστώ».

Οι δηλώσεις του αριστερού οπισθοφύλακα μπορεί και να είναι στο πλαίσιο δημιουργίας πίεσης για την επίτευξη ενός καλύτερου οικονομικά συμβολαίου από αυτό που του προσφέρεται ή μπορεί απλά αυτή να είναι η σκέψη του και μόνο. Πάντως σίγουρα θα είναι ένα από τα θέματα που θ’ απασχολήσει σοβαρά την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ στο άμεσο μέλλον. Συνολικά επτά συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι. Πρόκειται για τους Χαλκιά, Γλύκο, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Μπαλάφα, Γκαρσία, Ιβιτς.

Η διάθεση για συνέχιση συνεργασίας θεωρείται δεδομένη για τους Γλύκο και Γκαρσία, ενώ θα πρέπει να ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδο μήπως και η πρόθεση αποδέσμευσης ποδοσφαιριστών από το ρόστερ αφορά κάποιον ή κάποιους από τους παραπάνω. Ετσι όπως έχουν εξελιχθεί τα οικονομικά δεδομένα, η αίσθηση που υπάρχει είναι πως οποιαδήποτε συζήτηση γίνεται, τοποθετείται σε χαμηλότερα οικονομικά πλαίσια από αυτά που είχαν συμφωνηθεί στα ισχύοντα συμβόλαια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.