Κραβαρίτης: «Υψηλό το επίπεδο, κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο»

Αρκετά συγκρατημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κραβαρίτης ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης εφήβων, που αρχίζει την Κυριακή στη Μάλτα.
08/09/2017 • 20:29
Κραβαρίτης
  • shares
Αρκετά συγκρατημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κραβαρίτης ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης εφήβων, που αρχίζει την Κυριακή στη Μάλτα. 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής στάθηκε ιδιαίτερα στην έλλειψη εμπειρίας των παικτών που απαρτίζουν την εθνική ομάδα, αλλά και στο γεγονός ότι οι διαφορές έχουν μειωθεί αισθητά, τονίζοντας ότι κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο.
 
«Πρόκειται για την πρώτη παρουσία της ομάδας μας σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το έργο μας θα είναι δύσκολο, αφού τα παιδιά δεν έχουν μεγάλες εμπειρίες. Η προετοιμασία μας ολοκληρώθηκε ομαλά και ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, όμως θα θέλαμε συμμετοχή σε περισσότερα τουρνουά, αφού πήραμε μέρος μόνο στο COMEN Cup» δήλωσε αρχικά ο Κραβαρίτης στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ και συνέχισε:
 
«Στόχος μας είναι η είσοδος στην οκτάδα και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο. Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι υψηλό, αφού οι μεσαίου επίπεδου ομάδες έχουν ανέβει αρκετά κι έτσι υπάρχουν πολλά ισοδύναμα συγκροτήματα. 

Οι αντίπαλοί μας στον όμιλο είναι η Ρωσία, η Σλοβακία και η Τουρκία. Πιστεύω πως κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, αφού είναι ένας ανοιχτός όμιλος. Γενικά στη διοργάνωση δεν υπάρχουν φαβορί. Ούτε στον όμιλό μας, πόσο μάλλον στα χιαστί παιχνίδια που θα ακολουθήσουν και αποτελούν μονόδρομο. Θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και βήμα-βήμα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Γράψτε το σχόλιο σας...

09/05/2018 • 16:07