Σούλης: «Ίσως φύγουν κάποιοι έμπειροι παίκτες»

Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ, έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο τεχνικός του Πιερικού, Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό με αποχωρήσεις ορισμένων έμπειρων ποδοσφαιριστών όπως οι Θάνος και Πέτρου.

Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ, έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο τεχνικός του Πιερικού, Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό με αποχωρήσεις ορισμένων έμπειρων ποδοσφαιριστών όπως οι Θάνος και Πέτρου.

Ο προπονητής της κατερινιώτικης ομάδας έκανε μίνι απολογισμό των πρώτων έξι αγωνιστικών αλλά και των δυο αγώνων Κυπέλλου και μίλησε για τη συνέχεια της σεζόν.

Μετά τις ευχές εν όψει Χριστουγέννων προς όλο τον κόσμο και τους φιλάθλους του Πιερικού, ο προπονητής του συλλόγου μίλησε για την έως τώρα πορεία της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Θα  ήθελα να μιλήσουμε πιο μπροστά αλλά κάθε δύο-τρεις μέρες παίζουμε αγώνες και είμαστε από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο, από γήπεδο σε γήπεδο και από λεωφορείο σε λεωφορείο. Θα μπορούσα να περίμενα και το παιχνίδι της Κυριακής αλλά μετά θα δώσουμε δυο μέρες να ξεκουραστούν οι παίκτες που είναι πάρα πολύ κουρασμένοι. Περάσαμε  ένα πολύ κοπιαστικό τελευταίο 20ήμερο με συνεχόμενα παιχνίδια (Παναχαϊκή, Ζάκυνθο, Λάρισα, Πανσερραϊκό-εξ αναβολής-, Εθνικό Αστέρα, Αετό Σκύδρας). Όταν είδαμε ότι στο Κύπελλο στο βάθος ήταν ο Ολυμπιακός βάλαμε το Κύπελλο σε ίδια προτεραιότητα με το πρωτάθλημα και νομίζω ότι πολύ καλά κάναμε γιατί θα φέρουμε αυτό το μεγάλο σύλλογο μετά από πολλά χρόνια στην Κατερίνη. Με τον Αετό Σκύδρας το αποτέλεσμα ήταν μονόδρομος. Όπως επηρεαστήκαμε θετικά που προκριθήκαμε, έτσι θα επηρεαζόμασταν αρνητικά αν δεν περνούσαμε. Τα πήγαμε αρκετά καλά στο Κύπελλο, αν και ξέραμε ότι θα είχε ρίσκο η προσπάθεια, ειδικά στη Ζάκυνθο μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι (12+12 ώρες) και κόντρα σε μια καλή ομάδα. Οι ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής δεν έχουν μεγάλες διαφορές», ανέφερε ο Παπαδόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Τα πήγαμε αρκετά καλά αν και θα μπορούσαμε να είχαμε 2-3 βαθμούς παραπάνω στο πρωτάθλημα αν είχαμε την τύχη μαζί μας. Δύσκολα δεχόμαστε γκολ και πιστεύω ότι θα πάρουμε τους βαθμούς εκτός έδρας. Πιο πολύ με πείραξε το αποτέλεσμα με τον Πανσερραϊκό γιατί παίζαμε με μια ομάδα από τα φαβορί, της κάναμε 3-4 ευκαιρίες και την κλασική στο τέλος. Όταν χάσαμε από τη Βέροια, πολλοί είπανε ότι δε θα αντέξουμε αλλά από τότε πήραμε 2 εκτός έδρας νίκες στο Κύπελλο, πήραμε ισοπαλία στη δύσκολη έδρα της Λάρισας, νικήσαμε την Παναχαϊκή και είχαμε και 2 εντός έδρας ισοπαλίες. Αν δεν είχαμε τα 2 παιχνίδια του Κυπέλλου πιστεύω  θα παίρναμε τουλάχιστο 1 νίκη. Μετά τα 3 γκολ της Βέροιας, εκεί που όλοι πίστεψαν ότι θα καταρρεύσουν δεν έχουμε δεχτεί τέρμα σε 6 αγώνες».

Ο Κατερινιώτης προπονητής συνέχισε λέγοντας: «Είναι συνολική η δουλειά και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες για την προσπάθεια. Επίσης θέλω να τονίσω ότι εκτός από τον τραυματισμό του Πέντα, που θα επιστρέψει σε 7-10 μέρες, δεν είχαμε άλλον μυικό τραυματισμό. Γι’ αυτό ευχαριστώ ιδιαίτερα το προπονητικό τιμ. Έχουμε προβλήματα αλλά τα λύνουμε με μια διοίκηση η οποία με επικεφαλής τον κ. Παπαδόπουλο προσπαθεί για το καλύτερο. Δε λέμε ότι δεν κάνουμε λάθη σαν προπονητές. Συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου. Από τον άμεσο συνεργάτη μου, το Νίκο Θεοδοσιάδη μέχρι τον φροντιστή, το Γιώργο Θεοδοσιάδη, τους ανθρώπους των γραφείων και τον οδηγό του λεωφορείου. Αν η ευκαιρία του Μπλαζέφσκι με Πανσερραϊκό και το δοκάρι του Ιντζόγλου με τον Εθνικό Αστέρα έμπαιναν θα ήμασταν τώρα πολύ ψηλά. Είμαστε μια ομάδα, όπως λένε έμπειρη, αλλά ας μη ξεχνάμε ότι αγωνιζόμαστε και με τους Τόσκα, Ελευθεριάδη, Κόιτς, Κωτσιόπουλο, Σεχολάρι, ενώ έρχονται από πίσω και οι Κραγιόπουλος, Πουρσανίδης και Τσιντώτας που δεν έχουν παίξει λόγω συγκυρίας».

Σε άλλο σημείο, ο Παπαδόπουλος επισήμανε: «Πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι και να δουλεύουμε για να γινόμαστε καλύτεροι. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα, να καταφέρνουμε να ανοίγουμε κλειστές άμυνες. Ομάδες όμως ο Πανσερραϊκός και ο Εθνικός Αστέρας ήλθαν εδώ, έπαιξαν φουλ άμυνα και πανηγύρισαν την ισοπαλία. Ο Πιερικός φέτος έχει πολλά να κερδίσει, με κυριότερο το να αναδειχτούν νέοι παίκτες. Όσοι λένε ότι δεν έχουμε τρεξίματα, δεν έχουν ιδέα από το ποδόσφαιρο. Μέσα σε 17 ημέρες δώσαμε 6 παιχνίδια ενώ την Κυριακή παίζουμε στην Επανομή με μια δύσκολη ομάδα. Είμαι επίσης ευχαριστημένος από τον Πουρτουλίδη που περίμενα να παίξει αργότερα, αλλά με διέψευσε. Σίγουρα είναι πιο πίσω σε φυσική  κατάσταση και θα κάνει κοιλιά από τον πολύμηνο τραυματισμό του, όμως ρίσκαρε αγωνιζόμενος σε ένα κακό γήπεδο χτες δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να βοηθήσει την ομάδα, και μάλιστα σκόραρε».

Αναφερόμενος στο έμψυχο δυναμικό, αποκάλυψε πως θα υπάρξουν αλλαγές: «Μπορεί να φύγουν μερικά έμπειρα παιδιά. Όποιος φύγει θα φύγει για αγωνιστικούς λόγους, εκτός από τον Άκη Πέτρου που αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα. Θέλει να γυρίσει στο Βόλο και να ασχοληθεί με τις δουλειές του. Από το καλοκαίρι ήθελε να σταματήσει, αλλά εκτίμησε την πόλη, τον κόσμο του Πιερικού και μετά από δική μου πίεση έκατσε να μας βοηθήσει. Μακάρι να συνεχίσει για έξι ακόμη μήνες και να κλείσει την καριέρα του. Ειδάλλως το τελευταίο του παιχνίδι θα είναι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Άλλο ένα από τα παιδιά που θα αποχωρήσουν είναι ο Τάσος Θάνος. Όλοι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν όμως, θα μιλήσουν πρώτα με τη διοίκηση.

Σίγουρα θα κάνουμε και μεταγραφές ωστόσο τα κενά θα καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό και από τα νεαρότερα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε όμως και 2-3 παιδιά που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν περισσότερο από όσους θα αποχωρήσουν».

Τέλος, έκανε και προβλέψεις για το Πρωτάθλημα: «ΑΕΛ, Πανσερραϊκός, Πανθρακικός, Παναχαϊκή αλλά και ο Πιερικός πιστεύω ότι θα είμαστε στην εξάδα. Αν είμαστε τα Χριστούγεννα κοντά, θα κοιτάξουμε να ενισχυθούμε ουσιαστικά. Όσο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα παλέψουμε, όπως κάναμε και παλαιότερα με τον Παναθηναϊκό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.