Ο CEO της Ubisoft πιστεύει ότι το μέλλον της βιομηχανίας ανήκει στο streaming

Το streaming είναι σε θέση να υλοποιήσει τα όνειρα της Ubi.Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Yves...

Το streaming είναι σε θέση να υλοποιήσει τα όνειρα της Ubi.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Yves Guillemot, CEO της Ubisoft, η τεχνολογία πίσω από το streaming μπορεί να συντελέσει στη ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας.

Οι δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν μέσω ενός Q&A στο YouTube, όπου ο Yves κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και μία σχετικά με τους κύκλους ζωής των κονσολών.

“Αυτό που ονειρευόμαστε αφορά την τεχνολογία του Streaming, καθώς θα μας επιτρέψει να stream-άρουμε τα παιχνίδια μας σε όλες τις τηλεοράσεις, κινητά και tablets στο μέλλον, και αυτό θα δώσει την ευκαιρία σε όλα μας τα brands να απηχήσουν σε 2,5 δισεκατομμύρια κόσμο σε βάθος πενταετίας και ίσως σε 5 δις σε δέκα.”

O Guillemot είχε δηλώσει στο παρελθόν την πεποίθησή του ότι η επόμενη γενιά κονσολών θα είναι η τελευταία και ότι το game streaming θα μπορέσει να αντικαταστήσει τις απαιτητικές επεξεργαστικές ανάγκες που έχουν οι σύγχρονοι τίτλοι. Στην συνέχεια δήλωσε ότι η Ubisoft είναι ενθουσιασμένη με την προοπτική “της χρήσης συστοιχιών διακομιστών για την δημιουργία τίτλων που μέχρι πρότινος δεν μπορούσαμε ούτε να ονειρευτούμε.”

“Νομίζω ότι το επόμενο μεγάλο βήμα θα είναι η δυνατότητα να stream-άρουμε τους τίτλους μας σε περισσότερες οθόνες και η δυνατότητα χρήσης συστοιχιών διακομιστών που θα βρίσκονται σε data centers έτσι ώστε να δημιουργήσουμε το υπέρτατο παιχνίδι. “. Συμπληρώνοντας ότι “αυτό το παιχνίδι θα έχει υψηλή απόκριση, θα θυμάται τι έχετε κάνει και θα προβλέπει τις ανάγκες σας.”

To Q&A επεκτάθηκε και σε άλλες θέματα συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας ανάμεσα στις Ubisoft και Nintendo. Οι καρποί αυτής της συνεργασίας είναι τα Mario+Rabbids: Kingdom Battle και το DLC Donkey Kong Adventure.

“Τα προϊόντα της Nintendo και η δυνατότητα δημιουργίας φανταστικών τίτλων είναι κάτι που αγαπούν όσοι δουλεύουν στην Ubisoft και όταν έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με την Nintendo είναι πολύ χαρούμενοι. Οπότε ναι, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί τους και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να σας εκπλήξουμε ευχάριστα στο μέλλον.”

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι ο Guillemot τοποθετήθηκε σχετικά με την πιθανότητα ενός νέου Splinter Cell τίτλου και την προσπάθειά της να εντάξει την κοινότητα στην διαδικασία ανάπτυξης των τίτλων της.


Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.