Ασταμάτητη η Ρεάλ

Την ένατη συνεχόμενη νίκη της στην Πριμέρα Ντιβισιόν και 12η σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε η Ρεάλ, που επικράτησε με 4-1 της Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης.

Την ένατη συνεχόμενη νίκη της στην Πριμέρα Ντιβισιόν και 12η σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε η Ρεάλ, που επικράτησε με 4-1 της Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» προηγήθηκαν για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια στο «Μπερναμπέου» χάρη στο γκολ του Αντριάν στο 15′, αλλά η «βασίλισσα» ισοφάρισε στο 24′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρονάλντο.

Η Ατλέτικο έμεινε με δέκα παίκτες από το 21′ λόγω της αποβολής του Κουρτουά και όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά την αντίπαλό τους, η οποία στο δεύτερη ημίχρονο παρέδωσε τα όπλα. Ο Ντι Μαρία στο 49′ έδωσε το προβάδισμα στους «μερένχες», ενώ ο Ιγκουαΐν στο 65′ πέτυχε το 3-1.

Στο 81′ αποβλήθηκε και ο Γκοντίν για την Ατλέτικο και ένα λεπτό μετά ο Ρονάλντο ευστόχησε και στο δεύτερο πέναλτι που ανέλαβε, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Αλόνσο, Οζίλ (78′ Κοεντράο), Ντιαρά, Κεντίρα, Ντι Μαρία (61′ Ιγκουαΐν), Ρονάλντο, Μπενζεμά (74′ Καγεχόν)
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Περέα, Φιλίπε Λουίς, Γκοντίν, Ντομίνγκεθ, Ντιέγκο (23′ Ασένχο), Γκάμπι, Ασουνσάο, Τουράν (77′ Ρέγες), Σάλβιο (83′ Μιράντα), Αντριάν

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.