“Δεν χρειάζομαι πίστωση χρόνου”

Στην παρουσίαση του νέου προπονητή του Πανιώνιου, Άκη Μάντζιου και του νέου τεχνικού διευθυντή, Αντώνη Μανίκα προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Βασίλης Τσάβαλος.

Στην παρουσίαση του νέου προπονητή του Πανιώνιου, Άκη Μάντζιου και του νέου τεχνικού διευθυντή, Αντώνη Μανίκα προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Βασίλης Τσάβαλος. Επίσης, παρουσιάστηκαν και οι βοηθοί του Μάντζιου, Νόνι Λίμα και Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, αλλά και ο νέος γυμναστής, Βασίλης Καλαποθαράκος.
 
“Δεν ξέρω αν είναι η πιο δύσκολη στιγμή του Πανιωνίου, αλλά σίγουρα είναι πολύ δύσκολη. Πιστεύω όμως στα παιδιά και στο υλικό και θέλω να δω μια ομάδα με πάθος. Το σίγουρο είναι πως δεν χρειάζομαι πίστωση χρόνου, καθώς γνωρίζω την ομάδα και ξέρω τι πρέπει να κάνω”, είπε μεταξύ άλλων ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου.
 
Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός διευθυντής, Αντώνης Μανίκας, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η ομάδα βιώνει τραγικές στιγμές, τις πιο δύσκολες στην ιστορία της, κάποιοι θέλουν να ρίξουν το καράβι στα βράχια, στη Δ’ εθνική, το μόνο που ζητώ είναι συσπείρωση του κόσμου για να πάμε τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει. Η ομάδα έχει να νικήσει στην έδρα της από το Φεβρουάριο. Αν αυτό γινόταν στη δική μας εποχή με αεροπλάνο θα περνούσαμε από την πλατεία”.
 
Στην προπόνηση για λίγο πάγωσαν οι άνθρωποι των «κυανέρυθρων», αφού ο Γιάννης Σιδεράκης εγκατέλειψε με ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Τελικά ο τραυματισμός του αποδείχθηκε επιπόλαιος και ο Άκης Μάντζιος τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή.
 
Οι 18 που αποτελούν την αποστολη του Πανιωνίου: Ελευθερόπουλος, Σιδεράκης, Αυλωνίτης, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κβιρκβέλια, Πετκάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Κούρντι, Κολοβός, Μιλοβάνοβιτς, Σκέμπρι, Ριέρα και Κούτσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.