Από ντέρμπι σε ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει άμεσα πίσω του τη νίκη 2-0 επί της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και να στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Άρη για τη φάση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει άμεσα πίσω του τη νίκη 2-0 επί της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και να στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Άρη για τη φάση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος. Στις τάξεις του «Δικέφαλου» του Βορρά επικρατεί ικανοποίηση για τη νίκη στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» , όμως άπαντες τονίζουν πως τίποτα δεν τελείωσε και πως το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και πως θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα καταστρώσει τα πλάνα του για τον αγώνα με τους «κίτρινους» στην Τούμπα, την ερχόμενη Τετάρτη, έχοντας στο μυαλό του, πως ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα του «Δικέφαλου» του Βορρά στον αγώνα της Τετάρτης. Ο Λουτσέσκου θέλει παράλληλα να δώσει χρόνο συμμετοχής, σε ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί λίγο στα προηγούμενα ματς, προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμοι εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι Ρέι, Χατσερίδης, Τόσκα, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Καρέλης και Ακπόμ, αναμένεται να πάρουν θέσεις στο βασικό σχήμα των «ασπρόμαυρων» στο ματς με τον Άρη.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.