Γκερέρο όπως Φουστέρ

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο από την αρχή της προετοιμασίας έως και τώρα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Μάλιστα, σε αρκετούς φίλους του Ολυμπιακού θυμίζει έναν ποδοσφαιριστή των "ερυθρόλευκων" από το παρελθόν.

Τρέχει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Ασκεί πίεση έως και τις παρυφές της αντίπαλης περιοχής. Και συχνά βρίσκει το δρόμο προς τα δίκτυα. Ο λόγος για τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο, ο οποίος από την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του 

Ο τρόπος που αγωνίζεται, θυμίζει σε πολλούς φίλους του Ολυμπιακού τον αγαπημένο της «ερυθρόλευκης» εξέδρας, Νταβίντ Φουστέρ. Είναι το πάθος του και ο δυναμισμός του όπως και τα πολλά τρεξίματά του, τα οποία φέρνουν στην επιφάνεια εικόνες από τις ημέρες που ο Φουστέρ ήταν ένα βασικό «εργαλείο» της ενδεκάδας του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Γκερέρο θα είναι εναλλακτική επιλογή για την επίθεση. Και θα χρησιμοποιηθεί είτε σε σύστημα 4-4-2 εφόσον το απαιτήσει η εξέλιξη του αγώνα, είτε για να αντικαταστήσει τον Χασάν που προορίζεται για την αρχική ενδεκάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.