Παπαδόπουλος: ”Να σεβαστούν τον ΟΦΗ” (video)

Ο Μάκης Χάβος τόνισε στην συνέντευξη τύπου πως η Λαμία δεν φοβάται κανέναν, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος με τη νέα διοίκηση ελπίζει να σέβονται τον ΟΦΗ.

Ο Μάκης Χάβος τόνισε στην συνέντευξη τύπου πως η Λαμία δεν φοβάται κανέναν, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος με τη νέα διοίκηση ελπίζει να σέβονται τον ΟΦΗ.

Οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου:

”Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετά λάθη και ουσιστικά δεν κάναμε τίποτα απολύτως.Στο δεύτερο αφού μιλήσαμε στα αποδυτήρια και μπήκαμε καλύτερα, βγάλαμε αντίδραση και φρεσκάραμε την ομάδα. Αν είχε ακόμα πέντε με δέκα λεπτά ίσως να μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.”

”Δυστυχώς κάποιοι παίκτες με προσωπικότητα βρέθηκαν σε άσχημη μέρα. Σήμερα κάναμε ένα βημα πίσω αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν.”

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου:

”Είχαμε καλή αμυντική τακτική, δεν κινδυνεύσαμε αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την μπάλα στην κατοχή μας. είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Πρέπει να βελτιωθούμε και αυτό θα γίνει με σκληρή δουλειά. Είχαμε αρκετό άγχος και πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση.”

”Περιμένω καλύτερες μέρες με την αλλαγή στα διοικητικά του συλλόγου. Θεωρώ πως είναι για το καλύτερο και ελπίζω να κερδίσουμε τον σεβασμό κάποιων, καθώς τον έχουμε χάσει τα τελευταία τρία χρόνια.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.