Το ολοκληρωμένο πλάνο της ΑΕΚ για το προπονητικό

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκάλυψε τις εργασίες που θα γίνουν για την αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα, όμως το ολοκληρωμένο πλάνο αναφέρει πως στόχος είναι να διεξάγονται στα Σπάτα φιλικές αναμετρήσεις της ΑΕΚ, αλλά και των τμημάτων υποδομής.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκάλυψε τις εργασίες που θα γίνουν για την αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα, όμως το ολοκληρωμένο πλάνο αναφέρει πως στόχος είναι να διεξάγονται στα Σπάτα φιλικές αναμετρήσεις της ΑΕΚ, αλλά και των τμημάτων υποδομής. 

«Η ΑΕΚ πλέον έχει το δικό της προπονητικό. Θα φτιάξουμε πολλά πράγματα στα Σπάτα. Πήραμε ακόμη 70 στρέμματα και τελειώνουν όλα τις επόμενες ημέρες για να ξεκινήσουν οι εργασίες. Σύντομα θα κάνουμε ακόμη δύο γήπεδα. Θα κάνουμε και άλλους χώρους και ξενώνες. Ένα ξενοδοχείο, πέρα από τα γήπεδο. Στον έναν όροφο θα μένουν οι Ακαδημίες, στον άλλο η πρώτη ομάδα. Βοηθάει πολύ ο Γρηγόρης Σαράντης σε όλο αυτό. Και θέλω να το πω αυτό. Είναι μεγάλη η βοήθειά του. Αυτά θα μείνουν όλα και θα ανήκουν στην ΑΕΚ», ανέφερε στο δείπνο που παρέθεσε στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. 

Εκτός από αυτά που τόνισε ο ηγέτης της ΑΕΚ, δηλαδή πέραν των γηπέδων και το ξενοδοχείο, η ΑΕΚ  εξετάζει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις (με δημιουργία εξέδρας, κατάλληλων αποδυτηρίων και καλών υπηρεσιών Τύπου) ώστε να μπορεί να φιλοξενεί με άνεση ακόμα και φιλικό αγώνα της πρώτης ομάδας, αλλά να γίνονται εκεί οι αγώνες των τμημάτων υποδομής, κάτι που δεν συμβαίνει μέχρι στιγμής, τουλάχιστον για τα παιχνίδια του Youth League.

Το τελευταίο διάστημα στα Σπάτα έχουν βρεθεί άνθρωποι κορυφαίων κλαμπ, ανταλλάσσοντας απόψεις με την ΑΕΚ, όπως για παράδειγμα η Μπέτις, η Μπενφίκα και ο Άγιαξ. Μάλιστα, η ολλανδική ομάδα σκέφτεται να προπονηθεί εκεί την επομένη του αγώνα στο ΟΑΚΑ για την πέμπτη αγωνιστική του ομίλου του Champions League. Όλοι οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών συλλόγων έμειναν εντυπωσιασμένοι από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, αλλά και από το κέντρο αποκατάστασης.

Τα Σπάτα θα αλλάξουν εντελώς εικόνα όταν προχωρήσουν οι εργασίες. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει κινήσεις εκσυγχρονισμού, αλλά όσα θα ακολουθήσουν, θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο, με την ΑΕΚ να αποκτά ένα προπονητικό κέντρο πολύ υψηλών προδιαγραφών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.