Καραντώνης «Συγνώμη …»

Ο Στάθης Καραντώνης μίλησε δημόσια για τις ζυμώσεις που ακολούθησαν την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, σχολίασε τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στη διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα, τις αποφάσεις που πάρθηκαν κι εξήγησε τη λογική τους

Ο Στάθης Καραντώνης μίλησε δημόσια για τις ζυμώσεις που ακολούθησαν την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, σχολίασε τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στη διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα, τις αποφάσεις που πάρθηκαν κι εξήγησε τη λογική τους. Φιλοξενούμενος στο «Metropolis fm 95,5» ανέφερε τα εξής: «Πριν πετάξει σήμερα το πρωί για τις ΗΠΑ, ο πρόεδρος είχε μια συνάντηση με τον προπονητή, το προπονητικό τιμ και τον τεχνικό διευθυντή. Αναλύσαμε την επόμενη μέρα και κοινή διαπίστωση είναι ότι προχωράμε για την επόμενη μέρα. Σεβόμενοι την ιστορία και τη φανέλα του Ηρακλή, και προσπαθώντας να μπούμε στην ανθρωπογεωγραφία του αγνού Ηρακλειδέα, να μπούμε στο μυαλό και την ψυχή του, και να καταλάβουμε τον πόνο και την έκταση που είχε η χθεσινή ήττα, εκ μέρους της διοίκησης και κατόπιν της συγγνώμης που εξέφρασε ο προπονητής, εκφράζω κι εγώ τη συγγνώμη μου. Θέλω, επίσης, να παρουσιάσω τη δύναμη του μυαλού και τη θέληση της ψυχής όλης της ομάδας και να υποσχεθούμε ότι η σελίδα γυρίζει ανεπιστρεπτί και από αύριο ξεκινά μια νέα μέρα. Παραμένουμε στον στόχο που έχουμε θέσει, ώστε μέσα από τον μαραθώνιο των 30 αγωνιστικών, στο τέλος της σεζόν να δούμε τον Ηρακλή εκεί που πρέπει, στη Super League. Αυτή είναι μια υπόσχεση που θα την τηρήσουμε στο ακέραιο και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα».
Για το αν η συγγνώμη που εξέφρασε ο προπονητής γίνεται δεκτή από τη διοίκηση: «Στη συνάντηση αυτή που έγινε σήμερα επικράτησε η ψυχραιμία και η λογική. Τη δεδομένη στιγμή λόγω των υποχρεώσεων που έχει η ομάδα επιβάλλει να σκεφτούμε ήρεμα και λογικά για το καλό της ομάδας. Έχουμε τη διαβεβαίωση προπονητών και παικτών, ότι εμφανίσεις σαν τη χθεσινή, ως ποδοσφαιρικό θέαμα αλλά και ως ουσία, δεν θα επαναληφθούν. Στόχος μας είναι η επάνοδος στη Super League. Το μυαλό μας είναι μόνο σε αυτό και συνεχίζουμε. Πρέπει αυτό να το ξεχάσουμε πάραυτα».
Για το αν η διοίκηση σκέφτηκε το ενδεχόμενο επιβολής προστίμου στην ομάδα: «Πριν από ένα μήνα όταν ξεκίνησε η προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας, είδαμε 31 παιδιά με το χαμόγελο στα χείλη να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις, αλλά και στα πρώτα επίσημα παιχνίδια για το Κύπελλο και της πρεμιέρας στο Πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να τα αμαυρώσουμε και να τα σβήσουμε όλα μονοκονδυλιά. Το πιστεύω μας είναι ότι πρέπει να ξεχάσουμε τη χθεσινή βραδιά όσο βαριά κι αν είναι, και να επικεντρωθούμε στην επόμενη μέρα».
Για τα λόγια του Τομ Παπαδόπουλου προς την ομάδα: «Πρόσφερε απλόχερα τη στήριξή του στο προπονητικό τιμ και τους παίκτες. Τους ζήτησε να τα δώσουν όλα την Κυριακή με την Κέρκυρα και να συνεχίσουν με τον ίδιον ρυθμό και στις επόμενες αγωνιστικές».
Για τον κόσμο: «Όπως ο πρόεδρος προσφέρει τη στήριξή του, θέλουμε την ίδια στήριξη και από όλους τους αγνούς φιλάθλους. Είμαστε μια διοίκηση πέντε εβδομάδων. Προσπαθούμε να τρέξουμε θέματα που είναι δυσεπίλυτα για καιρό. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε σκοπέλους και υφάλους ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Να δεχθούν οι φίλαθλοι τη συγγνώμη, να δείξουν κατανόηση για το καλό και την ιστορία του Ηρακλή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.