Λίγο νωρίτερα θα καταφθάσει η She-Ra στο Netflix σύμφωνα με το νέο της trailer

Ανυπομονούμε!Η σειρά κινουμένων σχεδίων της DreamWorks, "She-Ra and the Princesses of Power"...

Ανυπομονούμε!

Η σειρά κινουμένων σχεδίων της DreamWorks, “She-Ra and the Princesses of Power”, απέκτησε το πρώτο της trailer, το οποίο μας φέρνει καλά νέα.

Σύμφωνα με το trailer (μέσω SlashFilm), η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της τρεις μέρες νωρίτερα από το αναμενόμενο, δηλαδή στις 13 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής: Η σωτήρας της Etheria είναι εδώ καθώς η DreamWorks επαναφέρει το “She-Ra and The Princesses of Power” με μια ιστορία μαγείας, φιλίας, πίστης και μια επική μάχη για ειρήνη. Εμπνευσμένη από τη σειρά της δεκαετίας του ’80, η σειρά διηγείται την ιστορία της ορφανής Adora, η οποία αφήνει πίσω την παλιά της ζωή στην Horde, όταν ανακαλύπτει ένα μαγικό σπαθί που της επιτρέπει να γίνει η μυθική πολεμίστρια She-Ra. Σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να πολεμούν, η σειρά φέρνει ανυπότακτους γυναικείους χαρακτήρες, καθένας με μοναδικές ικανότητες και μειονεκτήματα για να ενδυναμώσουν και να διασκεδάσουν το κοινό παντού.

Η σειρά φέρει τις φωνές των Aimee Carrero (“Elena of Avalor”) ως Adora/She-Ra, Karen Fukuhara (“Suicide Squad”) ως Glimmer και AJ Michalka (“The Goldbergs”) ως Catra, Marcus Scribner ως Bow, Reshma Shetty ως Angella και Lorraine Toussaint ως Shadow Weaver. Δημιουργοί της είναι η βραβευμένη με Eisner, Noelle Stevenson (“Lumberjanes”, “Nimona”) και ο Chuck Austen (“Dawn of the Croods”, “Steven Universe”). Η Stevenson, έχει αναλάβει και χρέη showrunner.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.