Δεν κλείνει την πόρτα της εθνικής ομάδας ο Χατζηθεοδώρου

24/11/2010 • 09:35
Δεν κλείνει την πόρτα της εθνικής ομάδας ο Χατζηθεοδώρου
  • shares
Ο άσσος της Παρτιζάν με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν τον Ντράγκαν Αντριτς να σκέφτεται το ενδεχόμενο επαναφοράς του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaSport FM 94,6:  «Πληροφορήθηκα από την οικογένειά μου για τα δημοσιεύματα. Ο προπονητής μου στην Παρτιζάν μου είχε πει πριν μερικές μέρες ότι επικοινώνησε με τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής. Εγώ ουδέποτε είχα θέσει τον εαυτό μου εκτός εθνικής. Η ομάδα αυτή είναι πάνω από όλους και όλα. Επειδή τα αποτελέσματα δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά τελευταία, αν ο νέος προπονητής θεωρεί πως μπορώ να βοηθήσω, θα είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να το κάνω»

Ο Χατζηθεοδώρου ανέφερε ακόμη ότι «πριν από δύο μήνες είχα μια προσωπική συνομιλία με τον πρόεδρο (σ.σ. της ΚΟΕ), τον κ.Διαθεσόπουλο, σε πολύ φιλικό επίπεδο και με εξυπηρέτησε με κάποια χαρτιά για τη μεταγραφή μου στην Παρτιζάν. Μιλήσαμε και για την εθνική ομάδα και του είχα πει πως, αν έκριναν πως μπορούσα να βοηθήσω, θα το έκανα με χαρά. Ο κ.Διαθεσόπουλος καλά έκανε και δεν δεσμεύτηκε για κάτι, καθώς αυτό είναι θέμα του προπονητή». Και κατέληξε λέγοντας: «Η εθνική αυτή τη στιγμή έχει νεαρούς αθλητές χωρίς εμπειρίες και παραστάσεις. Όμως έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες και με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορούν να πετύχουν πολλά. Πιστεύω πως χωρούν στην εθνική κάποιοι αθλητές της παλιάς φουρνιάς, αλλά αυτό είναι θέμα του προπονητή».

Σε ερώτηση για τον Ολυμπιακό, από τον οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι, ο πολύπειρος παίκτης τόνισε: «Ακόμη και τώρα, δύσκολα το δέχομαι πως δεν είμαι αθλητής του Ολυμπιακού. Όμως το Βελιγράδι είναι πολύ όμορφη πόλη και η Παρτιζάν σπουδαία ομάδα. Δεν έχω επικοινωνία με πολλούς παλιούς συμπαίκτες, παρά μόνο με τον Αντώνη Βλοντάκη, που είναι ο καλύτερός μου φίλος, αλλά μαθαίνω τι γίνεται στην ομάδα. Εύχομαι ο Ολυμπιακός να βρει το δρόμο του σε διοικητικό επίπεδο, γιατί έτσι θα βρει και αγωνιστικά το δρόμο του».

Τελευταία συμμετοχή με τα χρώματα της χώρας μας ήταν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μελβούρνης το 2007.
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/08/2019 • 08:23

Ποιοτικό προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Λοριάν (video)

Προβάδισμα νίκης μέσα από ορατά εμπόδια έχουν ως φιλοξενούμενες η Ντόρτμουντ, η Ίλβες και η Σεβίλλη. Ως αουτσάϊντερ παίζουν Άντερλεχτ και Χόμπρο περισσότερο λόγω των πρόσφατων εμφανίσεών τους όχι λόγω της αξίας των αντιπάλων τους