Ανησυχούν για το ΟΑΚΑ οι Ολλανδοί

Η πώληση των εισιτηρίων του Άγιαξ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν έχει ξεκινήσει, καθώς οι Ολλανδοί περιμένουν διαβεβαιώσεις για την στατικότητα των κερκίδων του ΟΑΚΑ!

Η πώληση των εισιτηρίων του Άγιαξ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν έχει ξεκινήσει, καθώς οι Ολλανδοί περιμένουν διαβεβαιώσεις για την στατικότητα των κερκίδων του ΟΑΚΑ!

Στην ομάδα του Άμστερνταμ, εμφανίζονται θορυβημένοι για το θέμα που προέκυψε με την ταλάντωση των κερκίδων του άνω διαζώματος μετά τα video που κυκλοφόρησαν από το πρόσφατο ΑΕΚ – Μπάγερν και σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, βρίσκονται σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Ένωσης. 

Αρκετοί οπαδοί έχουν ήδη κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα εν’ όψει του αγώνα της 27ης Νοεμβρίου, που μπορεί να σφραγίσει την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι φίλαθλοι απευθύνουν ερωτήματα έτσι στον σύλλογο για το πότε θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια, με τους διαχειριστές του αρμόδιου λογαριασμού του «Αίαντα» στο Twitter να απαντούν:

«Το πρόγραμμα πώλησης για το παιχνίδι μας με την ΑΕΚ θα ακολουθήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ακόμα συζητάμε το θέμα οπότε δεν έχει δημοσιευτεί το πρόγραμμα πώλησης. Μόλις μάθουμε περισσότερα θα ενημερώσουμε άμεσα».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.