Χατζηισαΐας: “Μας λένε Λέστερ, αλλά…”

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου σχολίασε τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ και την καλή μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα, όπως και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, όπου ανήκει

Ο Ατρόμητος κάνει πορεία πρωταθλητισμού κι αυτό, φυσικά, έχει φέρει κύματα ενθουσιασμού στους ανθρώπους της ομάδας. Οι… εντός αυτής, πάντως, φαίνεται ότι κρατούν μικρό καλάθι και ότι δεν παίρνουν τα μυαλά τους αέρα. Κι ας αποκαλούν αυτοί που είναι από γύρω το σύλλογο του Περιστερίου “νέα Λέστερ”!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μίλησε σήμερα (13/11) στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, “Arena 89.4”, και σχολίασε τόσο τη νίκη του Ατρόμητου κόντρα στην ΑΕΚ, όσο και την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα ως τώρα. Επίσης, έδειξε… αυτοσυγκράτηση στα περί “νέας Λέστερ” και εξήγησε τι γίνεται με τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ, ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο.
Αρχικά, για το αν του αρέσει να ζει στην Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα είπε: «Όποτε έχουμε ρεπό ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη, θέλω να βλέπω την οικογένειά μου. Και στις δυο πόλεις περνάω ωραία όμως, μου αρέσει πιο πολύ όταν είμαι στη Θεσσαλονίκη είναι η αλήθεια».
Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή (11/11) τόνισε:
«Το συζητούσαμε όταν πηγαίναμε στο λεωφορείο, ότι θα το κάναμε ξανά. Το ξέραμε ότι μπορούσαμε. Δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ και το πήραμε».
Για την πορεία του Ατρομήτου αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα, δήλωσε:
«Πάμε σιγά σιγά, κι όπου βγει. Όλοι μας λένε ότι είμαστε η νέα Λέστερ, αλλά δεν ξεσηκωνόμαστε. Έχουμε φιλοδοξίες για το κάτι παραπάνω, το δείχνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά υπάρχει πολύ δρόμος ακόμη».
Σχετικά με τα κίνητρα των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου διευκρίνισε:
«Διψάμε για το κάτι παραπάνω. Θέλουμε να παίξουμε και σε μεγαλύτερες ομάδες, εκεί που ανήκουμε ο καθένας, κάποιοι θέλουν να φύγουν και στο εξωτερικό. Ο Ατρόμητος είναι μικρομεσαία ομάδα αλλά θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε».
Στον Νταμίρ Κάναντι απέδωσε τα εύσημα:
«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής ο Κάναντι, το δείχνει στον αγωνιστικό χώρο. Θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, έχει φιλοδοξίες. Στην Ελλάδα μπορεί να λέμε πως είναι χαμηλό το επίπεδο, αλλά προσπαθεί να δείξει ότι δεν ισχύει αυτό».
Για την προσωπική του πορεία με την φανέλα του Ατρόμητου απάντησε:
«Ποτέ δεν μου φτάνει αυτό που κάνω. Πάντα λέω ότι θέλω το κάτι παραπάνω. Θέλω να δείχνω σε κάθε παιχνίδι πως είμαι καλός. Θέλουμε να είμαστε σωστοί εμείς και να δείχνουμε ότι μπορούμε να παίξουμε και στις ομάδες μας».
Ερωτώμενος για τον ΠΑΟΚ αποκρίθηκε:
«Το ότι έχει πάρει σχεδόν όλα τα παιχνίδια δείχνει ότι έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά έχει δρόμο ακόμη. Εγώ έχω συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και θα επιστρέψω στην ομάδα κάποια στιγμή σίγουρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.