Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας των World of One και I Am the Hero

Υποστηρίζεται cross-save και cross-buy στα Windows 10 PC και Xbox One.H E-Home Entertainment...

Υποστηρίζεται cross-save και cross-buy στα Windows 10 PC και Xbox One.

H E-Home Entertainment ανακοίνωσε σήμερα την ημερομηνία κυκλοφορίας των World of One και I Am the Hero, τα οποία θα διατεθούν στο Windows Store και στο Xbox Store. Αμφότερα ανήκουν στο πρόγραμμα Xbox Play Anywhere, οπότε υποστηρίζουν cross-save και cross-buy λειτουργίες στα Windows 10 PC και Xbox One.

To World of One της Grimwood Team είναι ένα Puzzle/Platformer στα πρότυπα του Limbo, στο οποίο ταξιδεύετε σε μια σειρά μικρών πλανητών, σαν τον ήρωα του βιβλίου Le Petit Prince (Ο Μικρός Πρίγκιπας). Κατά την διάρκεια της περιπέτειάς σας θα χρειαστεί να αποφύγετε δεκάδες θανατηφόρες παγίδες και τέρατα, αλλά και να επιλύσετε διάφορους περιβαλλοντικούς γρίφους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα puzzles του World of One μπορούν να επιλυθούν με διάφορους τρόπους και μάλιστα οι ενέργειές σας καθορίζουν το ποιο εκ των τεσσάρων φινάλε της ιστορίας θα παρακολουθήσετε. Επιπροσθέτως μόλις ολοκληρώσετε την περιπέτειά σας θα αποκτήσετε πρόσβαση και στο New Game+ mode, στο οποίο έχετε μόλις τρεις ζωές στην διάθεσή σας. Το εν λόγω mode αυξάνει όχι μόνο το replay value, αλλά και τον συνολικό βαθμό πρόκλησης. To World of One θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου και θα κοστίζει μόλις 2.99 ευρώ.

Την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει και το I Am the Hero της Crazyant στην τιμή των 7.99 ευρώ. Πρόκειται για ένα beat’ em up pixel art αισθητικής και όπως συνηθίζεται στις δημιουργίες αυτού του είδους θα πρέπει να ξυλοφορτώσετε τους αντιπάλους σας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.