Για δικαίωση «μιλούν» στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό αισθάνονται δικαιωμένοι από την απόφαση απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα γεγονότα στον αγώνα κυπέλλου Παναχαϊκής-Ολυμπιακού.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα γεγονότα στον αγώνα κυπέλλου Παναχαϊκής-Ολυμπιακού δικαίωσε τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων, οι οποίοι έκαναν λόγο για προβοκάτσια και γεγονότα άσχετα με την εικόνα που υπήρχε στις εξέδρες του γηπέδου με τις οικογένειες και τα μικρά παιδιά που τις κατέκλυσαν.

Το πρόστιμο των 60.000 ευρώ μπορεί να φαντάζει «χάδι» μπροστά στην ποινή της ΑΕΚ με τους -3 βαθμούς και τα δύο ματς χωρίς θεατές, για όσα έγιναν στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, αλλά οι ερυθρόλευκοι υποστήριξαν ότι οι περιπτώσεις είναι διαφορετικές, όπως και οι εκθέσεις της αστυνομίες, στις οποίες στηρίχτηκαν οι ΠΕ της Λίγκας (για την ΑΕΚ) και της ΕΠΟ (για τον Ολυμπιακό).

Γι αυτό και ο Ολυμπιακός κατέθεσε υπόμνημα 50 σελίδων εκφράζοντας τις θέσεις του, που σχετίζονται με τις διαφορές των δύο υποθέσεων. Στην περίπτωση του ντέρμπι πρωταθλήματος η ΑΕΚ είναι γηπεδούχος, στην άλλη ο Ολυμπιακός φιλοξενούμενος που δεν έχει τον έλεγχο του γηπέδου.

Στην περίπτωση της ΑΕΚ η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται σε «μολότοφ, μάρμαρα και φωτοβολίδες» από 300 οπαδούς που ξεκίνησαν τις μάχες με την αστυνομία στις 21:15 και συνεχίστηκαν στις 22:05 με άλλους πέντε οπαδούς, ενώ έγιναν 3 συλλήψεις και 19 προσαγωγές.

Στην Πάτρα η ΕΛ.ΑΣ γράφει για επέμβαση των δυνάμεων καταστολής επειδή δέχθηκαν «πέτρες και μεταλλικά μικροαντικείμενα» και «φθορές σε καθίσματα του σταδίου και βοηθητικούς χώρους».

Επιπλέον η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ελήφθη με ομοφωνία των τριών μελών της, γεγονός που καθιστά ισχυρά τα επιχειρήματα που επικαλέστηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.