Πρώτος στόχος ο Καβάνι για τη Νάπολι

Έπαιξε τρεις σεζόν στη Νάπολι και οι φίλαθλοι τον λάτρεψαν. Σε 138 παιχνίδια με την φανέλα των «παρτενοπέι» πέτυχε 104 γκολ, αναδείχτηκε μία φορά, το 2013, 1ος σκόρερ στη Serie A και κατέκτησε ένα Κύπελλο Ιταλίας, το 2012.

Έπαιξε τρεις σεζόν στη Νάπολι και οι φίλαθλοι τον λάτρεψαν. Σε 138 παιχνίδια με την φανέλα των «παρτενοπέι» πέτυχε 104 γκολ, αναδείχτηκε μία φορά, το 2013, 1ος σκόρερ στη Serie A και κατέκτησε ένα Κύπελλο Ιταλίας, το 2012. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Παρί,  παραμένει ο κύριος στόχος της Νάπολι στην επίθεση, ειδικά μετά από τα δημοσιεύματα που βγαίνουν στην επιφάνεια για κακές του σχέσεις με τον Νεϊμάρ. 

Ο Πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν έχει κρύψει ποτέ την πρόθεση του να φέρει τον Καβάνι πίσω στο «Σαν Πάολο», δηλώνοντας δημοσίως ότι το αστέρι της Παρί θα έπρεπε πάντως να μειώσει τις απολαβές του για να μπορέσει να έρθει..

Οι αναφορές για μια επικείμενη έξοδο από την Παρί «φούντωσαν» ξανά μετά το χθεσινό φιλικό μεταξύ της Ουρουγουάης και της Βραζιλίας, η οποία είδε τον Καβάνι να κλέβει πολλές φορές από τον Νεϊμάρ την μπάλα και μάλιστα μετά από ένα τάκλιν, ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε να του δώσει το χέρι.

O Tσίρο Ιμόμπιλε με την φανέλα της Εθνικής

Ωστόσο, η Tuttosport αναφέρει ότι η Νάπολι έχει στο νου της και έναν άλλο υποψήφιο, τον επιθετικό της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε. 
Θα ήταν μια «επιστροφή στο «σπίτι» για τον 28χρονο επιθετικό, ο οποίος είναι από τη Νάπολι, αλλά ποτέ δεν έπαιξε στην πραγματικότητα για το κλαμπ της γενέτειρας του.
Είναι επίσης πολύ καλός φίλος με τον Λορέντζο Ινσίνιε, καθώς έπαιξαν μαζί στην Πεσκάρα στη Serie B και είναι επί του παρόντος συμπαίκτες και στην Εθνική ομάδα.

Ο Ιμόμπιλε είναι ελαφρώς νεότερος από τον Καβάνι 28 έναντι 31 του Ουρουγουανού και αυτή τη σεζόν έχει εννέα γκολ και πέντε ασίστ σε 16 παιχνίδια της Λάτσιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.