Οι παιδικοί ήρωες του Miyazaki τoν βράβευσαν στα Golden Joystick Awards

Συγκινητική στιγμή για τον δημιουργό των Soulsborne.Στα χτεσινά Golden Joystick Awards, ο...

Συγκινητική στιγμή για τον δημιουργό των Soulsborne.

Στα χτεσινά Golden Joystick Awards, ο δημιουργός των Soulsborne, Hidetaka Miyazaki έλαβε το Lifetime Achievement Award για την συνεισφορά του στην βιομηχανία του gaming. O διευθυντής της From Software, ως ο πιο πρόσφατος κάτοχος του συγκεκριμένου βραβείου, “μπήκε” σε ένα πολύ μικρό και κλειστό club που αποτελείται από μεγάλους και πρωτοποριακούς developers, όπως ο Sid Meier και ο Satoru Iwata.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το βραβείο το παρέδωσαν στον Miyazaki οι Steve Jackson και Ian Livingstone, δημιουργοί του Games Workshop και Fighting Fantasy. H παρουσία τους δεν ήταν τυχαία, καθώς ο Hidetaka Miyazaki έχει υπάρξει μεγάλος fan της δουλειάς τους κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας. Θα μπορούσε κανείς να πει, πως οι δύο αυτοί άντρες έχουν υπάρξει εμπνευστές του Ιάπωνα game developer.

“Είμαστε πολύ υπερήφανοι που μας ζητήθηκε να παραδώσουμε αυτό το βραβείο σε μία πραγματική ιδιοφυΐα του game design” είπε ο Steve Jackson.

Μετά την παραλαβή του βραβείου, ο Hidetaka Miyazaki είπε πως: “Είναι μεγάλη τιμή και έκπληξη να παραλάβω αυτό το περίβλεπτο Golden Joystick Award. Αυτό το βραβείο δεν είναι απλά δικό μου, αλλά ανήκει σε όλους όσους δούλεψαν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όσους συνεργάστηκαν μαζί μου στην From Software και τους publishers μας. Ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την υποστήριξή της αλλά και πιο πολύ ευχαριστώ του παίκτες, όλους όσους έχουν παίξει, έχουν ευχαριστηθεί και έχουν εκτιμήσει τα παιχνίδια μου.”

To επόμενο project του Hidetaka Miyazaki και της From Software θα είναι το Sekiro: Shadows Die Twice το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου του 2018.


Ο Αριστοτέλης είναι columnist στο IGN Greece και όταν δεν μαζεύει achievements ή βλέπει σειρές, μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.