Επίσημα στην Μακάμπι ο Σφαιρόπουλος

Οι φήμες έγιναν πραγματικότητα και πλέον και με την βούλα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ο νέος προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η ομάδα του λαού.

Οι φήμες έγιναν πραγματικότητα και πλέον και με την βούλα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ο νέος προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η ομάδα του λαού.

Ο Έλληνας τεχνικός αναλαμβάνει στην θέση του Νέβεν Σπάχια και έχει δύσκολο έργο μιας και η Μακάμπι μεά από επτά αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα μετράει μια νίκη και έξι ήττες.

Ο θεσσαλονικιός τεχνικός κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού τέσσερα χρόνια (2014-2018) πανηγυρίζοντας δύο πρωταθλήματα (2015 και 2016), ενώ έφτασε σον τελικό της Ευρωλίγκα το 2015 και το 2017.

Έχει καθίσει επίσης στους πάγκους των Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΠΑΟΚ, Κολοσσού, Πανιώνιου, ενώ ήταν βοηθός προπονητή στην ΤΣΣΚΑ και τους Χιούστον Ρόκετς.

Σε ότι αφορά την χρονική διάρκεια της συμφωνίας αυτή είναι έως το τέλος της φετινής περιόδου και με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. 

Στο οικονομικό της σκέλος σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ ο Έλληνας τεχνικός θα λάβει 200.000 δολάρια την φετινή χρονιά κι άλλα 450.000 δολάρια αν ανανεώσει και για την επόμενη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.