“Δεν ήμασταν άξιοι να κερδίσουμε”

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναφέρθηκε στο κακό παιχνίδι της Εθνικής με την Εσθονία και στάθηκε στη δουλειά που πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν ένα από τα αρκετά νέα πρόσωπα που έβαλε στην εντεκάδα της Εθνικής ο Αναστασιάδης στο παιχνίδι με την Εσθονία.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού είπε: “Είναι μια μαύρη νύχτα για μας. Μπορεί να έκανα συμμετοχή στην εντεκάδα αλλά είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Ασχετα με τις ευκαιρίες που κάναμε, νομίζω ότι δεν ήμασταν άξιοι να κερδίσουμε”. 
Σε ερώτηση για το τι έφταιξε, είπε: “Θα πω ατυχία; Δεν ξέρω. Κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Και το πληρώνεις σε μια άτυχη στιγμή, χωρίς να έχουμε δεχτεί τελική μέχρι εκείνη την ώρα και δεχτήκαμε ένα γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο”. 
Είπε για τη συνέχεια: “Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, πρώτα απ’ όλα. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση και το όλο κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από την Εθνική ομάδα, να αλλάξει όλη η κατάσταση για να εμφανιστούμε σοβαροί στα προκριματικά”.
Συμπλήρωσε: “Σήμερα συμμετείχαν πολλά νέα πρόσωπα στην εντεκάδα αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί μπαίνοντας στον αγώνα και να δουλέψουμε πολύ, στις πράξεις ώστε να εμφανιστεί η Εθνική καλύτερη στα προκριματικά”.
Ρωτήθηκε για την ατομική του εμφάνιση και είπε: “Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιμένος σε καμιά περίπτωση όταν η ομάδα δέχεται ήττα από την Εσθονία. Κοιτάμε πρώτα την ομάδα και μετά τα ατομικά. Οχι, δεν είμαι ευχαριστημένος”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.