Πιο εύκολο έργο ο Ολυμπιακός

16/03/2011 • 20:12
Πιο εύκολο έργο ο Ολυμπιακός
  • shares
Μπορεί η Βουλιαγμένη να έχει δύσκολο έργο, όμως ο Ολυμπιακός μετά το 18-8 του πρώτου αγώνα με την Μπάγερ Ιρντινγκεν καλείται στον Πειραιά απλά να σφραγίσει το εισιτήριο για την τελική φάση.

«Έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα, είμαστε καλύτερη ομάδα, θα πρέπει να το δείξουμε και στο δεύτερο παιχνίδι και να "σφραγίσουμε" την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης», επισημαίνει η Σταυρούλα Αντωνάκου, όμως στις δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ κυριαρχούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η ίδια και οι συμπαίκτριες της: «Οσο μπορούμε είμαστε προσηλωμένες στις υποχρεώσεις μας. Από εδώ και στο εξής χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από μας, αλλά τα προβλήματα κάθε μέρα που περνάει διογκώνονται. Η εκδήλωση που κάναμε για τις ξένες συμπαίκτριές μας ήταν μία προσωρινή ενίσχυση. Το πρόβλημα δεν έχει λυθεί και εμείς είμαστε έξι μήνες απλήρωτες. Τώρα είναι που θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου και της διοίκησης. Είμαστε το μοναδικό τμήμα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού που διεκδικούμε ευρωπαϊκό τίτλο. Όταν δεν μπορούμε να καλύψουμε τις αυτονόητες ανάγκες μας, το πρόβλημα είναι λογικό να μεταφερθεί και μέσα στο νερό. Είναι αδύνατο να μην επηρεαστούμε. Θέλουμε βοήθεια, ώστε να πάμε στο φάιναλ-φορ με λιγότερα προβλήματα».
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.