Μοναδικό ερωτηματικό ο Σόουζα

O Ούγκο Σόουζα παραμένει εκτός προπονήσεων στον Άρη και θεωρείται δύσκολο να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

O Ούγκο Σόουζα παραμένει εκτός προπονήσεων στον Άρη και θεωρείται δύσκολο να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. 

Όλα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της Σαββατιάτικης προπόνησης και από το πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί ο ίδιος στις απαιτήσεις του προπονητή του.  

Ο Σάββας Παντελίδης θέλει να έχει μια επιπλέον λύση στα χέρια του σε ένα παιχνίδι που θεωρείται κομβικής σημασίας για τους Θεσσαλονικείς καθώς στο ενδεχόμενο νίκης τα οφέλη θα είναι πολλαπλά. 

Κατ΄ αρχήν βαθμολογικά γιατί ο Άρης θα πλησιάσει την κορυφή και κατά δεύτερον θα εκτοξευτεί στα ύψη η ψυχολογία των φιλάθλων που περιμένουν την αφορμή για να έχουν από δω και στο εξής το «Κλ. Βικελίδης» γεμάτο σε κάθε παιχνίδι.

Οι απανωτές ήττες στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό επηρέασαν αρνητικά τον κόσμο του Άρη. 

Στη συνέχεια ήρθαν οι δύο εκτός έδρας νίκες με Απόλλωνα και ΟΦΗ, από τις οποίες φάνηκε ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει τη δυνατότητα να διακριθεί και να επανέλθει μετά από πολλά χρόνια σε τροχιά Ευρώπης. Η νίκη λοιπόν στο συγκεκριμένο ματς θεωρείται μονόδρομος για τον Παντελίδη και τους παίκτες του.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν επιπλέον αγωνιστικά προβλήματα και το δίλλημα που φαίνεται να έχει ο Έλληνας τεχνικός, περιορίζεται σε αυτό της συμμετοχής του Μπάσα ή του Ματίγια στο πλευρό του Σιώπη.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.