Φλορεντίνο Πέρεθ: «Ο Μόντριτς αντιπροσωπεύει το ταλέντο και τις αξίες της Ρεάλ»

Γεύμα ενόψει των εορτών παρέθεσε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ και εξήρε τον νικητή της Χρυσής Μπάλας, Λούκα Μόντριτς.

Γεύμα ενόψει των εορτών παρέθεσε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ και εξήρε τον νικητή της Χρυσής Μπάλας, Λούκα Μόντριτς.  

«Είμαστε ήδη επικεντρωμένοι στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλογων», δήλωσε ο Πέρεθ, «Οι παίκτες αυτοί αποτελούν ήδη μέρος της ιστορίας και του θρύλου της Ρεάλ. Ο Μόντριτς αντιπροσωπεύει το ταλέντο και τις αξίες της ομάδας. Πέρυσι, η Ρεάλ αναδείχτηκε όχι μόνο Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ, καθώς οι Λούκα Ντόντσιτς και Σέρχιο Γιούλ, ηγήθηκαν της νίκης στον τελικό της Γιουρολίγκ, με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε»

Σπουδαία χρονιά η περυσινή για την Ρεάλ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

«Είστε και εσείς μάρτυρες μιας από τις καλύτερες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου»
συνέχισε ο Πέρεθ. «Για πρώτη φορά είμαστε Πρωταθλητές Ευρώπης και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, είναι ένα παγκόσμιο ορόσημο. Την επιτυχημένη αυτή πορεία την καταφέραμε χάρη στην ενότητα της Ρεάλ, η οποία μας επιτρέπει να έχουμε σταθερότητα». 

Ο 71χρονος Πρόεδρος της Ρεάλ, αναφέρθηκε επίσης στον δεύτερο τελικό του Copa Libertadores που φιλοξένησε το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το βράδυ της Κυριακής.
«Ο αγώνας αυτός ήταν ένα παράδειγμα των αξιών του αθλητισμού. Το πάθος του αθλητισμού συνυπάρχει με τις αξίες του αθλητισμού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.