Ολα επί τάπητος παρουσία Σαββίδη

Στη σύσκεψη που έγινε στον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Μπάτε συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ομάδας μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Ραζβάν Λουτσέσκου

Η απογοήτευση για τον αποκλεισμό. Η πίστη για την ανάκαμψη. Οι εξηγήσεις του Λουτσέσκου. Το rotation. Οι αγώνες από τις 24 Ιουλίου και μετά. Οι τρεις αγώνες την εβδομάδα.
Στη σύσκεψη που έγινε στον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό του Δικέφαλου από την Μπάτε συζητήθηκαν τα πάντα μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου. 
Προφανώς και υπήρχε απογοήτευση για τον αποκλεισμό αλλά και γενικότερα και από άλλα παιχνίδια στον όμιλο. Αντικείμενο προβληματισμού ήταν η διαφορά στην αντιμετώπιση αυτών των παιχνιδιών. 
Κυριάρχησε η πεποίθηση ότι η ομάδα θα παίξει ακόμη καλύτερα και ότι θα πρέπει να μην εμφανιστεί ξανά η νοοτροπία των ευρωπαϊκών αγώνων ώστε να διατηρήσει ή και για να διευρύνει τη διαφορά που έχει στο Πρωτάθλημα. 
Τέθηκε η άποψη ότι η ομάδα έχει πίεση από τον Ιούλιο. Στις 24 Ιουλίου ήταν το πρώτο παιχνίδι με τη Βασιλεία. Στη συνέχεια, για το Πρωτάθλημα, το χάντικαπ με το -2 και τα σημαντικά παιχνίδια σε σερί αγώνων. 
Εγινε συζήτηση για το φρεσκάρισμα της ομάδας, για το ότι για κάποιους ήταν πολλά τα τρία παιχνίδια την εβδομάδα, έγινε συζήτηση για το rotation που αφαίρεσε πράγματα από την ομοιογένεια και ο Λουτσέσκου ανέλαβε την ευθύνη για αυτό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.