Γιατράς: «Θέλαμε ψυχολογική τόνωση»

Στην κούραση, τις απουσίες και τις υποχρεώσεις των διεθνών παικτών του στάθηκε παρά τη νίκη ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς. Παρά το θετικό αποτέλεσμα ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας δεν ήταν ικανοποιημένος, αλλά ξεκαθάρισε ότι η νίκη αυτή ήταν απαραίτητη.

Στην κούραση, τις απουσίες και τις υποχρεώσεις των διεθνών παικτών του στάθηκε παρά τη νίκη ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς. Παρά το θετικό αποτέλεσμα ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας δεν ήταν ικανοποιημένος, αλλά ξεκαθάρισε ότι η νίκη αυτή ήταν απαραίτητη. 

Ο Μάκης Γιατράς τόνισε:

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς μετά τις δυο ήττες που κάναμε, θέλαμε τη νίκη. Ειδικά στη Λήμνο πραγματοποιήσαμε κακή εμφάνιση, ενώ οφείλαμε να κερδίσουμε και στο παιχνίδι με την Οστάνδη. Ήμασταν ψυχολογικά πεσμένοι, οπότε χρειαζόμασταν το θετικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι το κάναμε εύκολο το παιχνίδι για περίπου 30΄, ίσως σε αυτό συντέλεσε και το ότι ο Άρης ήταν άστοχος. Εμείς πηγαίναμε κατοχή-κατοχή και κάποια στιγμή φτάσαμε να προηγούμαστε με 20 πόντους. Στο τελευταίο 10λεπτο ο Αρης πέτυχε μεγάλα σουτ, το παιχνίδι πήγε στους επτά πόντους και χρειάστηκε να δείξουμε αποφασιστικότητα στο τέλος. Αν και κερδίσαμε σχετικά εύκολα, το ότι δεχτήκαμε 30 πόντους στο τελευταίο 10λεπτο, είναι κάτι που μας στενοχωρεί. Παρόλα αυτά η νίκη είναι νίκη και την χρειαζόμασταν. 

Πλέον, πάμε πάλι σε μια δύσκολη σειρά παιχνιδιών ως τον Φεβρουάριο. Ελπίζω να βρούμε ρυθμό μέσα από τους αγώνες. Αναμένουμε να γυρίσουν και οι τραυματίες, αν και δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας στην Σλοβενία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ολοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Ο Κασελάκης είναι ένας από αυτούς. Θυμίζω ότι μας λείπει και αυτός και ο Κατσίβελης, ο Χολ έλειπε 35 ημέρες, το διάστημα της διακοπής απουσίαζαν οι 4 διεθνείς μας και είχαμε μείνει με -7 παίκτες. Θυμίζω και την απουσία του Έλις για περίπου έναν μήνα. Έχει επιστρέψει, πλέον, κανονικά και βρίσκει σιγά-σιγά πάλι τα πατήματά του. Ξαναλέω: Πάντα η ομάδα παίζει, όχι τα πρόσωπα. Και ο Μέιερ έβαλε 33 πόντους με την Οστάνδη και όμως χάσαμε. Ο Όντουμ συνεχίζει μαζί μας στην Ευρώπη. Είναι πολύ καλός παίκτης, όμως για την Ελλάδα έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στον Χολ, καθώς ήταν μαζί μας και πέρσι και ξέρει περισσότερο την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.