Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το τρίτο παιχνίδι με τον Προμηθέα, κέρδισε εύκολα με 89-56 και πέρασε στους τελικούς της λίγκας, όπου νωρίτερα είχε περάσει και ο Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το τρίτο παιχνίδι με τον Προμηθέα, κέρδισε εύκολα με 89-56 και πέρασε στους τελικούς της λίγκας, όπου νωρίτερα είχε περάσει και ο Παναθηναϊκός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο. Έπαιξαν άμυνα που θύμισε τον Ολυμπιακό του Φλέβάρη και με τον Γιάνις Στρέλνιεκς να κάνει ρεκόρ πόντων με την ερυθρόλευκη φανέλα σκοράροντας 22 πόντους.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Κάιλ Ουίλτζερ με 14 πόντους, ενώ από τους γηπεδούχους ο Σαλούστρος έδειξε να παλεύει μόνος του. Ο Προμηθέας ήταν πολύ άστοχος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Οι Πατρινοί είχαν 5/26 τρίποντα, γεγονός βεβαίως που εξαρτήθηκε και από την καλή άμυνα της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός ήταν ξεκάθαρα και πεισμωμένος μετά το κακό του δεύτερο παιχνίδι και έβγαλε αντίδραση σε όλους τους τομείς. Δεν είναι τυχαίο ότι οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το ματς με 10 κλεψίματα εκ των οποίων και τα 10 τα μετέτρεψαν σε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς):
Γκίκας 2, Φαγέ 5, Σαλούστρος 12(2), Πράδερ 10, Έλις 4, Λίποβι 6(1), Τουντζιαράκης 5, Σκουφής, Γερομίχαλος 2, Δημάκος 6(2), Χολ 4, Μαντζούκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος):
Σπανούλης 3(1), Παπανικολάου 7(2), Ρόμπερτς 9(1), Μπόγρης 3, Ουίλτζερ 14(2), ΜακΛιν 8, Παπαπέτρου 2, Μιλουτίνοφ 6, Στρέλνιεκς 22(5), Πρίντεζης 6, Μάντζαρης 9(1). 

Live Blog Προμηθέας-Ολυμπιακός




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.