Σίλβα: «Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό»

Ο Μάρκο Σίλβα υπογράμμισε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ο Μάρκο Σίλβα υπογράμμισε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπάθησε να βάλει τέλος στα σενάρια, που τον θέλουν να αποχωρεί από τον πάγκο των νταμπλούχων Ελλάδος, προκειμένου να αναλάβει κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Παράλληλα, ο Σίλβα μίλησε στους συμπατριώτες του για τη μαθηματική εξασφάλιση του εφετινού πρωταθλήματος. Ο Σίλβα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Renascenca». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το μέλλον του στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Υπάρχουν επαφές αυτή τη στιγμή, αλλά στο ποδόσφαιρο οι επαφές δεν σημαίνουν απαραίτητα και κάτι. Πρώτα θα πρέπει να συζητήσω με τον πρόεδρο, να αξιολογήσουμε τη χρονιά και στη συνέχεια να δούμε το καλύτερο τόσο για την ομάδα όσο και για μένα. Όμως να ξεκαθαρίσουμε πως βάσει συμβολαίου είναι να συνεχίσω. Βέβαια, κάποια στιγμή θα ήθελα να κατακτήσω και ένα πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Είναι ο στόχος κάθε Πορτογάλου προπονητή και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση» 

Για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος: «Είμαστε πανάξια πρωταθλητές, καθώς είμαστε σαφώς ανώτερη ομάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες, πιο ανταγωνιστική, και αυτό φάνηκε ακόμη και στο Champions League, όπου παίζαμε την πρόκριση στην επόμενη φάση μέχρι την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άρσεναλ. Όμως, πότε δεν αφήσαμε σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα και για αυτό το πήραμε με αυτή διαφορά. 

Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, είσαι υποχρεωμένος να έχεις στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια, είναι το φαβορί και πρέπει να ζεις με αυτό. Έτσι, η φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος μας κάνει ακόμη πιο χαρούμενους». 

Για το νταμπλ και τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό τίτλο. Ποτέ πριν μία ομάδα δεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα από τα τέλη Φεβρουαρίου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή και από το γεγονός ότι η ομάδα μου έδειξε εντυπωσιακή πρόοδο. Ήταν μια δύσκολη πορεία και καταφέραμε να νικήσουμε δύσκολους αντιπάλους. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εξαιρετική απόδοση των παικτών μου και από το γεγονός ότι χάσαμε βαθμούς μόλις τον Ιανουάριο. Πήραμε από την αρχή προβάδισμα και καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα τόσο σύντομα. Τώρα μπροστά μας έχουν έναν άλλο στόχο, το Κύπελλο, είναι κι αυτός ένας τίτλος που κατακτά τα τελευταία χρόνια η ομάδα. Θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν γιορτάζουμε περισσότερο τώρα. Οι παίκτες έχουν χρόνο να ξεκουραστούν μετά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.