Ντεμπούτο με Πρίντεζη

Η πρεμιέρα του πρώτου «Olympiacos Christmas Basketball Camp» έγινε τη Δευτέρα, παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος έδωσε συμβουλές και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις - απορίες.

Η πρεμιέρα του πρώτου «Olympiacos Christmas Basketball Camp» έγινε τη Δευτέρα, παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος έδωσε συμβουλές και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις – απορίες.

Το παρών στη διοργάνωση έδωσαν 80 παιδιά -αγόρια και κορίτσια- ηλικίας 6-14 ετών, τα οποία έμαθαν μυστικά του μπάσκετ από τον «ερυθρόλευκο» φόργουορντ. Γι’ αυτό και μαζεύτηκαν στο ΣΕΦ από όλη την Ελλάδα και από πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, η Καλαμάτα, ο Βόλος, αλλά και η Σπάρτη.

Το παρών έδωσαν και οι προπονητές των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, οι οποίοι παρακολούθησαν το ειδικό πρόγραμμα που ετοίμασε ο προπονητής της παιδικής ομάδας των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Τσεμπέρης, που συνδυάζει την άθληση με τη διασκέδαση.

Παράλληλα, τα παιδιά άκουσαν τον Γιώργο Πρίντεζη να μιλά για την πρεμιέρα της φάσης των «16» της Ευρωλίγκα, λέγοντας ότι «η ΤΣΣΚΑ είναι η καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης. Αυτό δεν πρέπει να μας δημιουργεί άγχος αλλά να παίξουμε όσο πιο άνετα γίνεται, κι αν το κάνουμε πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Άλλωστε, οι μικροί φίλοι του Ολυμπιακού πήραν και μαι γεύση από τη διοργάνωση παρακολουθώντας σε βίντεο την αναμέτρηση της ομάδας με την Καντού, ενώ κάτι ανάλογο θα γίνεται σε όλη τη διάρκεια του καμπ. Πάντως, όλα δείχνουν ότι η καλύτερη μέρα για τα πιτσιρίκια θα είναι η Παρασκευή, καθώς ανήμερα των Φώτων θα γνωρίσουν όλλλους τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς. 

Η ΚΑΕ μοίρασε δώρα από το  Official Olympiacos B.C.Store, ενώ το μενού τους φρόντισε η χορηγός της ομάδας Pizza Fan.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.