Πήγαν στο ρεπό και προπονήθηκαν κανονικά

Αυτό που γίνεται φέτος στο Περιστέρι δεν ξανάγινε. Οι παίκτες του Ατρόμητου παρά το γεγονός ότι είχαν ρεπό την Τρίτη, έδωσαν το παρών στο Μαζαράκη για να προπονηθούν ενόψει Παναθηναϊκού.

Το κλίμα στον Ατρόμητο για μια ακόμη χρονιά είναι εξαιρετικό. Οι συνθήκες εργασίας που προσφέρονται στους παίκτες της ομάδας είναι ιδανικές και συνδυαστικά με τα αποτελέσματα άπαντες νιώθουν ευτυχισμένοι. 

Τόσο πολύ μάλιστα που θέλουν να “εργάζονται” ακόμα και στα ρεπό τους. Την Τρίτη λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής είχαν πάρει ρεπό από τον Νταμίρ Κάναντι, ενώ οι υπόλοιποι θα πήγαιναν κανονικά στο Μαζαράκη να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Έρικ Οριέ, αλλά και των γυμναστών Σωτήρη Ρούσση και Γιώργο Πήδουλα.

Ακόμα όμως και οι επιβαρυμένοι παίκτες, πήγαν στο Μαζαράκη και έδωσαν κανονικά το παρών, καθώς δεν ήθελαν να χάσουν ούτε μία μέρα εκγύμνασης, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ακολουθέι και το σπουδαίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ένα παιχνίδι, στο οποίο αν οι κυανόλευκοι πάρουν θετικό αποτέλεσμα, τότε μια θέση στην πεντάδα θα έχει έρθει ακόμα πιο κοντά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.