Παπαθεοδώρου: «Μπορούμε να προκριθούμε»

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Basketball Champions League, εμφανίστηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, κατά την αναχώρηση της αποστολής των «ασπρόμαυρων» για την Τουρκία.

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Basketball Champions League, εμφανίστηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, κατά την αναχώρηση της αποστολής των «ασπρόμαυρων» για την Τουρκία. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα κληθεί θα υπερασπιστεί τη διαφορά των έξι πόντων (74-68), με την οποία κέρδισε στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στην Πυλαία. Ο Έλληνας κόουτς συμπλήρωσε πως η ομάδα του ταξιδεύει στη γειτονική χώρα, με μοναδικό στόχο τη νίκη και όχι την πρόκριση μέσω της διαφοράς των έξι πόντων.

Αρχικά, ο Παπαθεοδώρου δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε μια πρόκριση στις “8” καλύτερες ομάδες του Champions League. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά και χωρίς προβλήματα όλη την εβδομάδα και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και θα δείξουμε ένα πρόσωπο τέτοιο που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας κόουτς συμπλήρωσε πως οι παίκτες του θα πρέπει να ξεχάσουν τη διαφορά των έξι πόντων με την οποία νίκησαν στο πρώτο ματ: «Σημαίνει πολλά αλλά και τίποτα. Ο πρώτος μας στόχος είναι να πάμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας, τουλάχιστον κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, διαφορές. Αυτό θα το σκεφτούμε τα τελευταία δύο λεπτά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, όπως κάναμε στο πρώτο παιχνίδι, είναι να παίξουμε σκληρά στην άμυνα καθώς έχουμε απέναντι μας μια ομάδα που στηρίζεται στην επίθεσή της, να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού, ειδικά το επιθετικό τρανζίσιον, το διαπιστώσαμε και στο πρώτο ματς, πόσω μάλλον στο γήπεδο τους. Αν έχουμε αυτά τα δυο πράγματα σε συνδυασμό με την συγκέντρωση μας, θα έχουμε τις πιθανότητες μας για να κερδίσουμε και να προκριθούμε».

Όσον αφορά στην ατμόσφαιρα που θα βρουν οι «ασπρόμαυροι» στην έδρα της Καρσίγιακα ο Παπαθεοδώρου δήλωσε: «Δεδομένα, υπάρχει 5.000 κόσμος, υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα που βοηθάει τη γηπεδούχο ομάδα. Κάθε ολιγωρία στη συγκέντρωσή μας κοστίζει, μας στοίχισε και στο πρώτο. Είναι μια ομάδα που τιμωρεί τις κακές στιγμές του αντιπάλου, έχει παίκτες με ποιότητα και θα πρέπει να είμαστε για 40 λεπτά εκεί».

Ο Έλληνας κόουτς μίλησε και για την πρόσφατη εμφάνιση της Καρσίγιακα κόντρα στην Φενέρμπαχσε: «Έπαιξαν με την Φενέρ, ήταν πραγματικά πολύ ανταγωνιστικοί, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού για 40 λεπτά, έχασαν στο τέλος. Έπαιξαν πολύ σκληρά, πολύ δυνατά και αυτά τα στοιχεία θα συναντήσουμε και εμείς. Και αυτοί θα θέλουν να προκριθούν και θα παίξουν στο πιο υψηλό επίπεδο».

Τέλος, ο Παπαθεοδώρου δήλωσε για την αναβολή του ντέρμπι με τον Άρη: «Ήταν και καλό και κακό. Από τη μία, δεν είχες ρυθμό γιατί δεν είχες παιχνίδι. Από την άλλη, καταφέραμε να κάνουμε πιο ποιοτικές προπονήσεις, με αυτοσκοπό και συγκέντρωση το παιχνίδι της Τετάρτης. Από το αποτέλεσμα όμως του παιχνιδιού θα δούμε τι ήταν καλύτερο και τι όχι…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.