Μοσχονάς: «Πολλοί οι λόγοι για τη θέση της ΑΕΚ» (vid)

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης μίλησε στο novasports για τους λόγους που έχουν οδηγήσει την ΑΕΚ στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, αλλά και για τα εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης μίλησε στο novasports για τους λόγους που έχουν οδηγήσει την ΑΕΚ στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, αλλά και για τα εξωαγωνιστικά προβλήματα.
 
Σύμφωνα με όσους παρακολουθούν στενά τα τελευταία χρόνια τις προπονήσεις της ΑΕΚ, ο Θοδωρής Μοσχονάς θεωρείται ως ένας απ’ τους πιο βελτιωμένους νεαρούς άσσους της ομάδας. Ακόμα βέβαια δεν έχει πάρει την ευκαιρία του, αλλά αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Ο τερματοφύλακας του δικεφάλου μίλησε στο novasports για την κακή βαθμολογική συγκομιδή της Ένωσης, ιδιαίτερα στον β’ γύρο του πρωταθλήματος:
 
«Η βαθμολογική μας συγκομιδή ήταν πολύ κακή στον β? γύρο κι αυτό οφείλεται σε συνδυασμό από λόγους. Είχαμε καλή εικόνα σε κάποια παιχνίδια που άξιζε να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Οι απουσίες ήταν ένας επιπλέον λόγος, η τύχη επίσης παίζει το ρόλο της και η κακή αγωνιστική συμπεριφορά βέβαια σε ορισμένα ματς. Γι’ αυτό είχαμε αυτή τη συγκομιδή. Τώρα όμως θα πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, ώστε να βλέπουμε τι καλύτερο μπορούμε να διεκδικήσουμε κι αν με την καλή μας αγωνιστική συμπεριφορά είναι να φτάσουμε στην πρώτη θέση των πλέϊ οφ, ας φτάσουμε».
 
Ο Θοδωρής Μοσχονάς αναφέρθηκε και στα εξωαγωνιστικά προβλήματα, τα οποία ταλαιπωρούν τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης από την αρχή της σεζόν:
«Από την αρχή της χρονιάς λέμε ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά εμείς οφείλουμε να έχουμε την αγωνιστική συμπεριφορά που πρέπει σε κάθε παιχνίδι. Συνήθως λέμε ότι όταν μπαίνει ένας παίκτης στον αγωνιστικό χώρο ξεχνάει τα πάντα, αλλά ίσως κάποιες φορές και να μη συνέβη. Το ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι. Είναι παιχνίδι. Μπαίνεις για να το χαρείς. Γι’ αυτό ξεχνάς τα πάντα. Γιατί θέλεις να παίξεις ποδόσφαιρο. Επειδή η αγάπη σου για το ποδόσφαιρο είναι αυτή που σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.