Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας η Τότεναμ (video)

Για δεύτερη διαδοχική σεζόν η Τότεναμ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, περνώντας νικηφόρα από το "Λίμπερτι" της Σουόνσι με σκορ 3-0.

Η ομάδα του Ποτσετίνο στο πρώτο της ματς χωρίς τον Χάρι Κέιν που τραυματίστηκε και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, είδε τον Έρικσεν να σημειώνει δύο τέρματα και να ελαχιστοποιεί τις συνέπειες από την απουσία του πρώου σκόρερ της ομάδας. 

Για τη Σουόνσι το ματς των προημιτελικών στο Κύπελλο Αγγλίας κόντρα στην Τότεναμ δεν ήταν ύψιστης σημασίας, καθώς αυτό που προέχει για την ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ είναι η παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν ίσχυε όμως το ίδιο και για την Τότεναμ η οποία ψάχνει να προσθέσει έναν τίτλο στην τροποαιοθήκη της μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ το 2008. 
Τα συγκεκριμένα δεδομένα ήταν ευδιάκριτα στο γήπεδο από την αρχή της αναμέτρησης. Τα “σπηρούνια” πήραν γρήγορο προβάδισμα με έξοχο σουτ του Έρικσεν στο 11ο λεπτό κι έφτασαν πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα στο 36ο αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι στο σουτ του Δανού. Η Σουόνσι απολύτως περιορισμένη λόγω ελλείματος στην κατοχή, έδωσε ακόμη μία αφορμή στο κλείσιμο του ημιχρόνου. Ο Λαμέλα την αξιοποίησε και ουσιαστικά η υπόθεση πρόκριση για την Τότεναμ είχε ολοκληρωθεί. 

Πολύ περισσότερο μπορούσε να το υποστηρίξει αυτό κάποιος μετά τη διπλή επέμβαση του Φορμ στην εκκίνηση του δεύτερου μέρους στις προσπάθειες του Όλσον και του Άμπραχαμ, οι οποιες διατήρησαν τη διαφορά στα δύο γκολ. Η Τότεναμ μάλλον θορυβήθηκε από το θάρρος των γηπεδούχων, ανέβασαν ξανά στροφές, έφτασαν στο 62ο λεπτό στο 3-0 πάλι με τον Έρικσεν και κατέστησαν οριστικά κι αμετάκλητα σαφές ότι ήταν αποφασισμένοι να βρεθούν για δεύτερη διαδοχική σεζόν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.