Ντεπάι: «Μου λείπει μόνο η σταθερότητα»

Στην αγωνιστική αστάθεια που κατά καιρούς τον διακρίνει αναφέρθηκε ο Μέμφις Ντεπάι, υποστηρίζοντας ότι είναι το μόνο που τον εμποδίζει από το να γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου.

Στην αγωνιστική αστάθεια που κατά καιρούς τον διακρίνει αναφέρθηκε ο Μέμφις Ντεπάι, υποστηρίζοντας ότι είναι το μόνο που τον εμποδίζει από το να γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου.
 
Ο Ολλανδός διεθνής αναδείχθηκε στην Αϊντχόφεν τη σεζόν 2013-2014 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αλλά δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου μετακινήθηκε το 2015.
 
Τον Ιανουάριο του 2017 αποφάσισε να συνεχίσει στη Λιόν, σε μία προσπάθεια να επανεκκινήσει την καριέρα του και η επιλογή αποδείχθηκε επιτυχημένη. Μέχρι τώρα έχει πετύχει δέκα γκολ και έχει δώσει έξι ασίστ σε 28 ματς, αλλά δεν είναι το ίδιο καλός κάθε εβδομάδα.
 
«Φυσικά, στόχος μου είναι να γίνω ο καλύτερος στον κόσμο. Θέλω να παίξω με αντιπάλους τις σπουδαιότερες ομάδες και τα μεγαλύτερα αστέρια. Το μόνο που μου λείπει από πλευράς ποιότητας για να φτάσω σε αυτό το σημείο είναι μόνο η σταθερότητα και αυτό δεν είναι αλαζονεία», επέμεινε.
 
«Παίρνω ρίσκα και μερικές φορές δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Πρέπει να ρισκάρω όμως αν θέλω να ανέβω στην κορυφή. Αν αυτός είναι ο στόχος μου, δεν μπορώ να παίζω απλά. Επίσης, ξέρω ότι δεν μπορώ να γίνω ο καλύτερος μένοντας στη Λιόν. Ο Λακαζέτ έπρεπε να πάει στην Αρσεναλ για να κάνει το βήμα παραπάνω», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.