Ένας σύνδεσμος για κάθε ομάδα

Την κατάργηση πολλών συνδέσμων οργανωμένων οπαδών θα φέρει η νέα απόφαση της πολιτείας, σχετικά με το νομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα λειτουργούν από εδώ και στο εξής.

Την κατάργηση πολλών συνδέσμων οργανωμένων οπαδών θα φέρει η νέα απόφαση της πολιτείας, σχετικά με το νομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα λειτουργούν από εδώ και στο εξής. Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής και ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Τόσκας υπέγραψαν τη σχετική απόφαση, η οποία θα οριοθετεί το νομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να λειτουργούν από εδώ και στο εξής οι λέσχες φιλάθλων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κάθε ομάδα θα μπορεί να έχει μόνο έναν σύλλογο φιλάθλων, τον οποίο θα υποδείξει ο Ερασιτέχνης κάθε ομάδας, ενώ οι υπόλοιποι σύνδεσμοι οπαδοί, θα πάψουν να λειτουργούν. Μάλιστα για να γίνει αυτό, θα προβλέπεται η μη διάθεση εισιτηρίων στους συγκεκριμένους συνδέσμους. Επίσης, σε περίπτωση που δεν τηρηθεί ο νόμος, υπόλογοι στη δικαιοσύνη θα είναι οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, οι οποίοι θα απειλούνται με αυστηρά πρόστιμα και ποινές φυλάκισης. Επίσης, από εδώ και στο εξής, δε θα επιτρέπεται σε ιδιοκτήτες ακινήτων να νοικιάζουν τα κτίρια σε συνδέσμους οπαδών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.