Ζάρας: «Δύο σουτ που μπήκαν…»

Ο πρωταγωνιστής της αποψινής (21/3) νίκης του ΠΑΟΚ επί του Άρη δεν πέταξε στον... ουρανό επειδή μπήκαν τα τρίποντα στο τέλος.

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Θοδωρής Ζάρας μετά το τέλος του αποψινού (21/3) αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο. Ο πρωταγωνιστής της «ασπρόμαυρης» νίκης δεν έδειξε καμία διάθεση να υπερτιμήσει αυτό που πέτυχε η ομάδα του, με τη συνδρομή του ίδιου.
«Ήταν απλώς δύο σουτ ήταν που μπήκαν», ήταν η απάντησή του στην ερώτηση που του έγινε μετά το τέλος της αναμέτρησης σχετικά με τα δύο μεγάλα τρίποντα που σημείωσε ο ίδιος στο φινάλε. Δείγμα ότι ήθελε να κρατήσει χαμηλά την μπάλα! 

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Στο μυαλό μας έχουμε το ματς με τον Κολοσσό που είναι δύσκολη ομάδα και έχει δύσκολη έδρα. Υπάρχουν μπαρουτοκαπνισμενα παιδιά στην ομάδα μας. Το σημαντικό ειναι ότι κερδίσαμε σήμερα με τη συμβολή όλων».

Όσο για το πώς έζησε το παιχνίδι, τόνισε: «Πάντα όταν μπαίνω μέσα, παίζω για να κερδίσω. Χτύπησα τον πάγκο, γιατί τα βαζω με τον εαυτό μου…  Πήραμε ένα μεγάλο διπλό, που μας έδωσε ώθηση. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω και να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε ως το τέλος της σεζόν. Πάντα πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω. Είμαστε καλοί παίκτες, σήμερα έτυχε να βάλω τα σουτ και είμαστε όλοι χαρούμενοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.