Ετοιμάζει αλλαγές ο Τούντορ

Με διαφορετικό σύστημα αναμένεται να παρατάξει ο Ιγκόρ Τούντορ τον ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη, σε μια προσπάθεια να βρει την καλύτερη συνταγή για να επιστρέψει η ομάδα του, στον δρόμο των επιτυχιών.

Με διαφορετικό σύστημα αναμένεται να παρατάξει ο Ιγκόρ Τούντορ τον ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη, σε μια προσπάθεια να βρει την καλύτερη συνταγή για να επιστρέψει η ομάδα του, στον δρόμο των επιτυχιών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κροάτης τεχνικός φέρεται να μελετάει τα 4-4-2 και 4-3-3 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με το πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στο βασικό σχήμα, οι Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδης.

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου» του Βορρά θέλει από τους παίκτες του να ξεκινήσουν με νίκη τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, έτσι ώστε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να αποτελέσει αφετηρία για την αντεπίθεση, που θέλει να κάνει η ομάδα του για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το ματς της Κυριακής, θα ολοκληρωθεί με μια τελευταία προπόνηση το Σάββατο, εκεί που αναμένεται να δείξει μέρος των όσων σκέφτεται για το βασικό σχήμα. Για τη θέση του τερματοφύλακα, ο Μελισσάς φέρεται να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, για να βρεθεί στην εστία του ΠΑΟΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.