Στον τελικό ο ΑΝΟΓ

Η νίκη με 11-5 του ΑΝΟΓ επί του Πανιωνίου έδωσε στην ομάδα του Δημήτρη Μάζη το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η νίκη με 11-5 του ΑΝΟΓ επί του Πανιωνίου έδωσε στην ομάδα του Δημήτρη Μάζη το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. 
Το εκρηκτικό 3ο 8λεπτο της ομάδας της Γλυφάδας ηταν αρκετό για να δώσει σημαντικό προβάδισμα μεχρι το τελος του 2ου ημιτελικού του κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο. Οι ομάδα των νοτίων προαστίων επιστρέφει ύστερα από δέκα χρόνια σε φάιναλ φορ και μάλιστα θα βρεθεί στον τελικό για πρώτη φορά από το 1993 όταν και τότε είχε αντιμετωπίσει και πάλι τους Πειραιώτες. 

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 6-2, 1-0.

ΑΝΟΓ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης, Παπανικολάου, Αλεξίου 3, Παπασηφάκης 2, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 1, Φωτόπουλος 1, Σκουμπάκης 1, Σαλτερής, Λεμπέσης, Γαλάνης.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης 2, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Μπργκούλιαν, Κουλιεράκης, Καλαϊτζής 2, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 1, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντης, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.