Προετοιμασία στον Αρη, ώρα για μπάλα!

Ξεκίνημα μίνι προετοιμασίας στον Αρη και προτροπή μέσα και έξω από την ομάδα, προς τους ποδοσφαιριστές, να παίξουν μπάλα!

Ξεκίνημα μίνι προετοιμασίας στον Αρη και προτροπή μέσα και έξω από την ομάδα, προς τους ποδοσφαιριστές, να παίξουν μπάλα! Να βάλουν τέλος στις μέτριες εμφανίσεις, να δώσουν κίνητρο στον κόσμο, ώστε σιγά-σιγά ν’ αρχίσει να επιστρέφει στο ‘’Κλ. Βικελίδης’’.
 
Ο Νίκος Αναστόπουλος, έχει στη διάθεσή του 13 ημέρες φουλ προπονήσεων, μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του 2016, αυτό με τον Απόλλωνα, στην Κρύα Βρύση. Εως τότε, ο ‘’Αλενατόρε’’ αισιοδοξεί πως θα έχει κατορθώσει να περάσει κάποια πράγματα στους παίκτες του, προκειμένου να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αν και το ζητούμενο δεν αλλάζει. Οι νίκες και η μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
 
Παράλληλα, στους μήνες που απομένουν μέχρι τον Μάϊο, θα πρέπει να γίνει προεργασία για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ, ενόψει της νέας σεζόν, στη Football League. Οσοι επιθυμούν να παραμείνουν στην ομάδα, πρέπει, πια, να το αποδεικνύουν με τις εμφανίσεις τους, με την εν γένει παρουσία τους και με την προσπάθεια που θα καταβάλουν στις προπονήσεις, οι οποίες από σήμερα παίρνουν τη μορφή εντατικών μαθημάτων… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.