Ουάρντα: «Δυνατή ομάδα η Εθνική»

Ο Αμρ Ουάρντα αναφέρθηκε στο αναμέτρηση της Αιγύπτου με την Ελλάδα την Τρίτη (27/3), αλλά και στην πιθανή επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Αμρ Ουάρντα αναφέρθηκε στο αναμέτρηση της Αιγύπτου με την Ελλάδα την Τρίτη (27/3), αλλά και στην πιθανή επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για ήττα της Αιγύπτου από την Πορτογαλία: «Αντιμετωπίσαμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και τους κοντράραμε στα ίσα. Ήταν μια ωραία εμπειρία για όλους μας. Ήταν ένα μάθημα η ήττα από την Πορτογαλία, προκειμένου να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο φιλικό με την Ελλάδα».

Για την παρουσία του στην Εθνική Αιγύπτου: «Πρέπει να πηγαίνω βήμα-βήμα και να κάνω θυσίες για να παραμείνω στο ίδιο επίπεδο και να βρίσκομαι στην Εθνική Ομάδα. Ο Σαλάχ, είναι ένα μεγάλο παράδειγμα ποδοσφαιριστή για εμένα».

Για την αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδος: «Η αναμέτρηση με την Ελλάδα θα είναι δύσκολη. Είναι μια δυνατή ομάδα, με πνεύμα νικητή. Έχουν πολύ καλούς παίκτες, αλλά με την βοήθεια του Θεού, θα πάρουμε ότι θέλουμε από το συγκεκριμένο ματς».

Για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή ανήκω στον Ατρόμητο, ο οποίος αυτή τη στιγμή, διεκδικεί την έξοδο του στην Ευρώπη. Το καλοκαίρι θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.