«Τεσσάρα» με σούπερ Φαρινόλα!

Σαφώς ανώτερη η Καλλιθέα, επικράτησε 4-0 του Αγροτικού Αστέρα πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Σαφώς ανώτερη η Καλλιθέα, επικράτησε 4-0 του Αγροτικού Αστέρα πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.
Απόλυτα δίκαιη η επιτυχία της ομάδας του Νίκου Παντελή, η οποία παραμένει σε τροχιά ανόδου καθώς σημείωσε την τέταρτη νίκη της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Φαρινόλα, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.
Στην αντίπερα όχθη, ο Αγροτικός Αστέρας, που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και εξακολουθεί να κινδυνεύει με υποβιβασμό.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με την Καλλιθέα να βρίσκεται συνεχώς στην επίθεση και τους Θεσσαλονικείς να αμύνονται μαζικά αφού πρωταρχικός τους στόχος ήταν να διατηρήσουν απαραβίαστη την εστία τους.
Οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση στην εστία του Γιακουμή, όμως ο γκολκίπερ του Αγροτικού Αστέρα όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών» και κράτησε το 0-0.
Ωστόσο, στην επανάληψη, η Καλλιθέα κατάφερε να. ξεκλειδώσει την άμυνα των «σταχυοφόρων». Συγκεκριμένα, στο 52′ ο Μιχαλόπουλος έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και βρέθηκε απέναντι στον Γιακουμή, ο οποίος τον ανέτρεψε παραχωρώντας πέναλτι. Ο Κατσίκης το εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ.
Πέντε λεπτά αργότερα, ο Φαρινόλα πέτυχε το 2-0 με δυνατό σουτ εντός περιοχής έπειτα από πάσα του Κατσίκη και με τον τρόπο αυτό στην ουσία «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς για τους Αθηναίους.
Λίγο αργότερα, στο 61′, ο Φαρινόλα σκόραρε και πάλι με σουτ μετά από όμορφο συνδυασμό με τον Μιχαλόπουλο.
Ο επιθετικός της Καλλιθέας, πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 83′ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ματσούκα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Κατσούλης, Φαρινόλα, Αρκούδας, Ηρακλής, Ρουσάκης, Μιχαλόπουλος (82′ Στούμπος), Ντιαλό, Κατσίκης, Μουσταφίδης, Καλτσάς, Κουτρουμπής (77′ Πρίπου).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Βαφέας, Παπαδόπουλος, Βοσκόπουλος, Μερεσιώτης, Καρακατσάνης (84′ Καθάριος), Βουτσιάς, Τσατσάς, Βλαχόπουλος, Καπνίδης (63′ Σίνης), Προβατίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.