Η φωτογραφία που εμπνέει τον Γκαμπριέλ Ζεσούς

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς παρακολουθούσε το παγκόσμιο κύπελλο του 2014 από την τηλεόραση σε ηλικία 16 ετών. Ύστερα από τέσσερα χρόνια αγωνίζεται στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και διεκδικεί θέση βασικού στο μουντιάλ του καλοκαιριού στην Ρωσία, μια θέση που θα παλέψει με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο.

O 20χρονος επιθετικός αναπολεί τα παιδικά του χρόνια και εμπνέεται από τις φωτογραφίες του παρελθόντος. Παιδάκι, στις φτωχογειτονιές του Σάο Πάολο, φορώντας την κίτρινη φανέλα, παρέα με μια μπάλα.
”Όταν βλέπω παλιές φωτογραφίες μου δίνει μεγάλο κίνητρο! Πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρα μας, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως πολλές φορές με συγκινεί. Όταν πηγαίνω σπίτι βλέπω ξαπλώνω, χαλαρώνω και αναπολώ τα παιδικά μου χρόνια. Δεν πέρασα άσχημα παιδικά χρόνια, εξαιτίας της μητέρας μου, καθώς πάντα φρόντιζε να έχουμε φαγητό στο σπίτι μας.
Μέσα σε 4 χρόνια κατάφερα να πετύχω πολλά στην ζωή μου και είμαι πολύ χαρούμενος που φοράω το νούμερο 9 της εθνικής Βραζιλίας.”
 
Μεσοβδόμαδα πέτυχε το 9ο γκολ του σε 15 εμφανίσεις με την Σελεσάο απέναντι στην Γερμανία, ενώ με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι έχει σημειώσει 16 γκολ σε 32 συμμετοχές ερχόμενος από την Παλμέιρας. Θυμίζουμε πως σε πρόσφατη πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τους πολίτες απάντησε αρνητικά και έτσι το μέλλον του παραμένει αβέβαιο.

Pintando a rua para a copa de 2014 ??⚽️??? pic.twitter.com/U5tjOATgNY

— Gabriel Jesus (@gabrieljesus33) 30 Μαΐου 2017


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.