Από Δευτέρα του Κλέιτον

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένουν στον Ατρόμητο τις εξελίξεις στην υπόθεση προσφυγής του Κλέιτον στην Ελαζιγκσπόρ. Τα έχουν βρει σε όλα οι δύο πλευρές.

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένουν στον Ατρόμητο τις εξελίξεις στην υπόθεση προσφυγής του Κλέιτον στην Ελαζιγκσπόρ. Τα έχουν βρει σε όλα οι δύο πλευρές.

Στην περίπτωση που ο Κλέιτον μείνει ελεύθερος από την Ελαζιγκσπόρ τότε -εκτός απροόπτου- θα φορέσει την φανέλα του Ατρόμητου. Το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές κρατά εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο πάντα κάτι χάλαγε την συμφωνία.

Πλέον οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και ο Βραζιλιάνος 32χρονος μεσοεπιθετικός επιθυμεί την επιστροφή του στην Αθήνα για λογαριασμό των Περιστεριωτών. Ωστόσο τίποτα ακόμα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς υπάρχουν αρκετά αγκάθια ως προς την ελευθέρας του από την Ελαζιγκσπόρ.

Η Τουρκική ομάδα, που τελευταία αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, χρωστάει στον Κλέιτον αρκετά χρήματα, με αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος να πιέζει να πάρει τα δεδουλευμένα του και να μείνει ελεύθερος. Άλλωστε έχει καταθέσει και προσφυγή τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα.

Ακόμα κι αν κερδίσει στην διαμάχη του ο πρώην άσος της Ξάνθης, δεν αποκλείεται να καθυστερήσει αρκετά ώστε να πάρει την μπλε κάρτα του. Συνεπώς ο Ατρόμητος εξετάζει ήδη κι άλλες περιπτώσεις για την θέση του “δημιουργού”, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας αρέσκεται στο να παίζει και το 4-2-3-1 με δεκάρι.

Ο “Κολοσσός” θα ήθελε κι έναν winger που να αγωνίζεται στην δεξιά (κυρίως) πλευρά, χωρίς ωστόσο η μεταγραφή αυτή να αποτελεί προτεραιότητα επί του παρόντος, παρά μόνο αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από το αν θα υπάρξει και αποχώρηση κάποιου παίκτη και δη με λύση συμβολαίου, ώστε να ελευθερωθεί και κάποια θέση αλλά και χρήματα διαθέσιμα για μια έξτρα προσθήκη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.