Κοπερτίνο: «Δυνατός ο Μαμούτε»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Γιούρι Μαμούτε, ο πρώην βοηθός προπονητής της Κ20 της Βραζιλίας, Μαουρίσιο Κοπερτίνο.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Γιούρι Μαμούτε, ο πρώην βοηθός προπονητής της Κ20 της Βραζιλίας, Μαουρίσιο Κοπερτίνο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός τόνισε πως το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού είναι ένας δυνατός επιθετικός, που θα βοηθήσει τους «πράσινους». Ο Κοπερτίνο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24 Radio 103,3». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τον Γιούρι Μαμούτε: Είναι πολύ καλός παίκτης, παίζει περισσότερο αριστερά ή δεξιά. Το προσόν του πέρα από την φυσική του κατάσταση είναι και η φυσική δύναμη του.

Για το αν μπορεί παίξει στην κορυφή της επίθεσης: Μπορεί να παίξει. Σαν κεντρικός επιθετικός έχει παίξει και στην Κ-20 της Βραζιλίας.

Για το αδύνατο σημείο του: Πρέπει να βελτιώσει λίγο το τελείωμα του. Εκεί έχω εντοπίσει την αδυναμία του.

Για το αν ο Μαμούτε είχε θέση στην Γκρέμιο: Καλά έκανε και έφυγε, πιστεύω δεν θα είχε τόσες ευκαιρίες στην  Γκρέμιο. Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο του ταιριάζει πιο πολύ γιατί στηρίζεται στην δύναμη.

Για τον Λούκας Εβανζελίστα: Μου άρεσε πάρα πολύ, είναι ένας παίκτης που θα τον δείτε να τρέχει παντού. Παίζει και σαν δεύτερος επιθετικός και στην τετράδα του κέντρου. Τρέχει πολύ και δεν στηρίζεται μόνο στην τεχνική του.

Για τον λόγο που στην Ουντινέζε δεν είχε πάρει τόσες ευκαιρίες: Είχε χτυπήσει στο τελευταίο ματς με την Ουρουγουάη και αυτό του κόστισε, γιατί δεν μπόρεσε να δείξει όλο το ταλέντο του.

Για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης από αυτή την γενιά που μπορεί να ξεχωρίσει: Η Βραζιλία είναι μία πηγή ταλέντου. Είναι ο Ζέλσον, ο Ντανίλο Μπαρμπόζα και πάρα πολλοί ακόμα από την ολυμπιακή ομάδα που θα εμφανιστεί το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για το αν έχει κρατήσει επαφές με κάποιους παίκτες από την εποχή που αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή: Με τον Κώστα Κατσουράνη και τον Ζοέλ Επαλέ που τώρα είναι προπονητής στην Γαλλία.

Για το αν έχουν κάνει πρόταση σε κάποιον παίκτη από την Ελλάδα: Έχει καλούς παίκτες η Ελλάδα, αλλά ο Λουξεμπούργκο θέλει τρεις Βραζιλιάνους στην ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.