Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά κατάληψης της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος (15:00 Novasports 2 - #PAOKPAS).

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά κατάληψης της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος (15:00 Novasports 2 – #PAOKPAS). Ο Ιγκόρ Τούντορ θέλει από τους παίκτες του να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να αφήσουν πίσω τους την ήττα 2-1 από την Καλλονή για το κύπελλο Ελλάδος. 

Ο Κροάτης τεχνικός δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Γλύκο, Κόστα, Ροντρίγκες και Τζιόλη, με τους τρεις πρώτους να είναι τραυματίες και τον τελευταίο να είναι τραυματίας. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Μελισσά στην εστία και τους Βίτορ και Τζαβέλλα να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών. Οι Λέοβατς και Κίτσιου θα είναι οι δυο μπακ, με τους Τσίμιροτ, Χαρίση και Σάμπο να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής.

Στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσουν οι Πέλκας, Μακ και Αθανασιάδης. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν επίσης, οι Ζάιρο, Κάτσε και Γκολάσα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.